Tisztában vannak az ellenzéki pártok azzal, hogy a megszólítani kívánt választóknak milyen elvárásaik vannak ?
Jóindulattal próbálok viszonyulni ehhez a szerveződéshez. Keresem azokat a pontokat ami alapján azt tudnám mondani, hogy ez egy kormányképes közösség lesz.
Ha ők a választók többségét akarják képviselni akkor meg kell érteniük a többség problémáját. És az nem az LMBQ emberek problémaköre mert a többséget nem érdekli és nem is az európai minimálbér mert az meg egyenlőre egy fikció.
Amire igény lenne azt nem tudják garantálni. Például a korrupció visszaszorítása esélytelen, mert alig várják hogy a haverjaik jussanak a húsosfazék mellé.
Ezek után egyenlőre hajrá kutyapárt !
Az egyenlőre nem egyenlő az egyelőrével.
Ma is tanultál valamit. :)
Az érvelésed azért hibás, mert ha azért veted el az összefogást, mert nem képesek visszaszorítani a korrupciót, akkor a kutyapártot sem kéne támogatnod, két okból: nem elég, hogy ők sem tudnák visszaszorítani, de még csak esélyük sem lenne kormányra kerülni. Így a szavazatod elveszne, és mivel a Fidesz-tábor fix, valójában az elveszett szavazatoddal a Fideszt támogatod.
Ezt vagy nem tudtad eddig így átgondolni, vagy egy huncut kis fideszes vagy. :)
Budapest és az ellenzékivé vált városok példája jól mutatja mi vár ránk ha az összefogás nyer.
Inkompetens haverok a zsíros pozíciókban.
Magyarázza el nekem valaki, hogy mit keres Vágó István kvízmester úr abban a felügyelő bizottságban. Jó tudom nincs tv szereplés és meg kell élni valamiből. De hol a szakértelem ?
És meg is jött a propaganda. :) Nem mondhatnám, hogy a gerincesség mellett a Fidesz-logo szerepel a szótárban.
Na, akkor a szöveged pontosítva: "Budapest és az ellenzékivé vált városok példája jól mutatja mi vár ránk ha" nem sikerül eltávolítani a Fideszt, ami bosszúból még a saját szavazóinak is képes ártani, ha nincsenek elegen.
Az ellenzéki vezetésű városok a rezsim által elvont pénzek és a dilettáns baloldali pártkáderek miatt duplán szenvednek.
Én is ilyen városban lakom és végignéztem ahogy a fideszes csinovnyikokat politikai alapon cserélték le a helyi közműcégekben ugyanolyan hozzá nem értő baloldali pártkáderekre.
Ezt látom de ettől még nem vagyok fideszes.
Hányinger az egész magyar politika.
6) nem,a megyei jogú városok összefognak, és kompenzációt követelnek a rezsimtől.ha kívánod keresek erről cikket neked majd holnap,mert most álmos vagyok hozzá.
Az megvan hogy az évvégi pénzosztásból csak a fideszes városok részesültek?erről is találsz cikket ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!