Berobbant a 3. hullám, még mindig nyitni akartok?
... ha február elején nyitás lett volna, most hirtelen megint mindent zárnának és akkor lenne sírás.
Pünkösdre normalizálódhat a helyzet max.
“ha február elején nyitás lett volna, most hirtelen megint mindent zárnának és akkor lenne sírás.”
Minden nyitva van! Csak a szállodák meg a strandok nem. Az éttermek kávézók is nyitva vannak, csak nem eheted meg ott.
Nem mindegy, hogy mit akarok? Egyszerű állampolgárként sok mozgásterem nincs ebben. Van erre aki eldönti helyettem.
A jóslások meg a szakembereknek is csak 50% -ban jönnek be.
Nyitni akkor lehet, ha az emberek 50 százaléka kb be lesz oltva. Ezen dolgozik a kormány.
Egyébként ez mindenhol így lesz, nem csak itthon...
Jönnek az Újabb,és újabb mutáns verziók..
Oltás után max beáll egy szintre a fertőzöttség,meg a halálozás is,de akkor is lesz folyamatosan..
Szinte ugyanolyan átlagos lesz,mint a balesetben elhunytak pl..
Napi 20-30 fertőzött,1-2 halál kb,,de ez hónapokig,vagy évekig..
Teljesen nem tudják megszüntetni..
nekem eszembe sem jutna jelenleg egy zsúfolt helyre beülni, legyen az kávézó, étterem, amíg nem vagyok beoltva.
Aki ezt másképp gondolja, tiszteletben tartom Részemről nekem nem hiányzik a személyes beülés, főleg, hogy sajnos ismeretségi körömben két jó embert is egy hét alatt vitt el a korona. Jelenleg elmegyek az étterembe és elhozom a menüt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!