Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted ki a legnegatívabb...

Szerinted ki a legnegatívabb személy az alábbiak közül?

Figyelt kérdés

Károlyi Mihály, akinek gyakorlatilag Trianont "köszönhetjük"

Rákosi Mátyás a kommunista diktatúra legsötétebb időszakának vezetője

Gyurcsány Ferenc, a modern magyar poltika legnagyobb gazembere, hazudozója, az ország tönkretevője.

Érdekesség, hogy mindhárman baloldali politikusok. Ebből is látszik, hogy a baloldaliak hazátlanok, nekik Magyarország és a magyar emberek sorsa nem sokat jelentett.

2021. febr. 19. 00:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Akit valóban kihagytam az a zsidó-kommunista Kun Béla.Na ő még egy nagyon sötét alak a magyar történelemben.
2021. febr. 19. 00:41
 12/29 anonim ***** válasza:
89%

A kiepitett sikkasztási rendszer miatt.

Van egy határ amit atleptek már jó rég óta. Nagyjából mindent allamositanak. Mészáros lett a leggazdagabb magyar... Ugyan már. :D

A médiát kisajatitjak, miközben szabad sajtorol beszélnek.

A választási törvényt úgy alakítják hogy nekik legyen kedvező.

Nem mondom hogy nincsenek jó döntéseik, de az ilyen szintű diktatúra felé közeledésnek véget kell vetni.

2021. febr. 19. 00:42
 13/29 A kérdező kommentje:

Nem mondanám, hogy a médiát kisajátítják. Rengeteg a baloldali média, meg a legtöbb újságíró is baloldali.

Mészáros nekem se szimpatikus. De aki az ő gazdagodását szidja, utána nézett pl. Gyurcsány hogyan szerzett több milliárdos vagyont a privatizációval? És lehetne sorolni még a baloldali politikusokat is hosszan. Még mindig jobb Mészáros mintha valami külföldi multi lenne a tulaj.

A választási törvény az igaz. De muszáj elkerülni az újabb baloldali kormányt. Ez a nép érdeke is.

Az hogy demokrácia vagy diktatúra. El van túlozva ez az egész. Sehol nincs klasszikus demokrácia. Aki azt hiszi nyugaton másképp mennek a dolgok, nagyon téved. Sokszor viszont egy erősebb, stabilabb, "diktatorikusabb" rendszer sokkal hatékonyabb, mint a bohóckodó és döntésképtelen "demokrácia"

2021. febr. 19. 00:52
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Úgy se fogjuk egymást meggyozni, így el is engedem a témát.

Van benne igazság amit írsz, de kitartok amellett, hogyha nincs is teljes demokrácia és diktatúra, azért mégis jobb a demokrácia felé húzni mint az ellenkező irányba.

2021. febr. 19. 01:10
 15/29 anonim ***** válasza:
26%

Miért nem beszélnek többet arról, hogy Gyurcsány az országának VALAHA legtöbbet ÁRTÓ vezetők első 20-ában benne van.

Egyedüli európaiként, ami még nagyobb szégyen. Olyanok mögött, mint Pol Pot, meg Adi Amin.

A pártja is csak azért létezhet, mert voltunk elég hülyék, és 89-ben kiemelt nyugdíjjal nyugdíjaztuk a fizetett párttitkárokat, meg a pártházi dolgozókat. A BÉKÉS ÁTMENET jegyében.

2021. febr. 19. 01:45
 16/29 anonim ***** válasza:
28%

"A dagadt besúgó ex KISZ titkárt kifelejtetted"

"Döbrögi kimaradt, pedig lenne rá pár szavazat szerintem"

Jajj kérdező, látod, legközelebb írd be Dobrevet is, mert egyből így hiányolják a cseppet sem apró plus size Apró lányt

2021. febr. 19. 03:06
 17/29 anonim ***** válasza:
77%

és akkor megint a szokásos capos propaganda

"Gyurcsány Ferenc, a modern magyar poltika legnagyobb gazembere, hazudozója, az ország tönkretevője."

El vagy te tévedve, jelenlegi legnagyobb hazudozó gazembere az bizony a Gazdád, fidesznyalonc kérdező

2021. febr. 19. 11:32
 18/29 anonim válasza:
75%
A fideszesek jó 90%-ának tükrözi az IQ szintjét, hogy 15 év alatt nem tudtak más indokot felhozni az ellenzék szidására, csakis Gyurcsányt. Eddig ér az eszetek, amit a média bemond, azt továbbítjátok neten, ennyire befolyásolhatóak vagytok. Én értem, hogy a jelenlegi hatalomnak kell mindig egy ellenségkép, hogy a butákat rettegésben tartva megkapja a szavazatokat, de picit gondolkodhatnátok is. Az elmúlt 10 év alatt tönkretették az egészségügyet, az oktatást, a gazdaságot is lassan, milyen szép is az a 360 forintos euro.. illetve demokráciával se dobálózzunk már.. konkrétan egy párt létezik, a többi csak dísz, mert a választást is a maguk részére módosították. De jöjjenek akkor azok, akik jelenleg az ellenségképben vannak. A melegek. Mily különös, hogy pont azok a fideszes politikusok szidják őket a legjobban, akik maguk is ilyen hajlamúak. És még képesek vagytok szavazni egy ilyen hamiseszméjű álkeresztény pártra? Hát. Pont ti ne dobálózzatok a hazaáruló szóval, mert azok ti vagytok a gazdátokkal együtt, egytől egyig!
2021. febr. 19. 20:00
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem magától érthetődően Rákosi, de ez az én véleményem.
2021. febr. 20. 10:36
 20/29 anonim ***** válasza:
56%
Elég nehéz kérdés... Szerintem sok kérdésben egy szinten vannak... Részben Károlyi nézetei miatt, vesztettük el, hazánk 2/3 részét, a magyarországi magyarok majdnem hogy 3/4-ét, a tengereinket, hegyeinket és rengeteg magyar ember életét. Rákosi alatt diktatúra volt, ami szintén sok magyar vért követelt. Gyurcsány, meg tüntetőkre lövetett (ha ilyen szintű erőszakot alkalmazott, az ENSZ mellett, mi lett volna, ha még az sincs(?)), plusz egy országot vert át.
2021. febr. 28. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!