Egy fideszes ilyet nem szokott csinálni, vagy csak megszokásból, Pócs Jancsi is "vetít" ezerrel?
Figyelt kérdés
"A fideszes Pócs János elismerte, hogy hazudott, miután számonkérték őt a követői"
2021. febr. 18. 13:56
A kérdező szavazást indított:
Ilyet nem szokott, csak most szokik!
Csak megbotlott, mert göröngyös a NER útja
Csak ugratta a híveit, kell egy kis mozgás nekik is
Azt hitte hogy csak a fideszesekhez jutnak el a dumái
Aki nem tud hazudni, az annyit is ér!
más, leírom
6 szavazat
1/5 anonim válasza:
Légyszi ezt az alfahír nevű trágyadombot ne reklámozd, ha komoly embernek akarsz látszani, köszi!
2/5 anonim válasza:
Pócs Jánost én azért nem kedvelem mert szegény embereket dolgoztatja a nagy melegekbe mindíg fillérekért..... és erre mondja hogy kenyeret ad nekik. - egy gyászapáti lakos.
3/5 anonim válasza:
Soros! Migráns! Soros! Balliberális álhír, a képviselőink sosem hazudnak lipsi!
4/5 A kérdező kommentje:
1:
"Légyszi ezt az alfahír nevű trágyadombot ne reklámozd,"
Szó sincs róla!
Mint kommentelőt, engem onnan kitiltottak azért, mert egy jobbikosról leírtam, hogy a szeme sem áll jól a fickónak. Azóta a volt jobbikos fickó beigazolta az állításomat, de az alfahír azóta sem kért bocsánatot tőlem.
Ettől függetlenül még, igaz lehet amit írnak.
2021. febr. 18. 14:18
5/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, mert megnyitni sem vagyok hajlandó. :( Ilyenbe még uzsonnát sem csomagolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!