Mennyire gondolja a kormány komolyan hogy vidéken be is tartják a kijárási tilalmat és a maszkhordást?
"hogy beszamol a videk sotetsegerol"
Te honnan írogatsz, zsenike? Csak nem valamelyik V. keres, húgy szagú, poloskás és kutyaszaros "poldári" lakásból?
Jól teszed.
Megyeszékhely, ma délelött: rendörök láttak maszk nélkül, le se....
Máskor meg rámvillogtak ugyanezért, de semmi egyéb.
Köszönet a maszk nélküli embereknek és a normális rendöröknek!
A fatert 8 előtt után látták a rendőrök, itt Vácon és csak megkérdezték hogy merre van xy utca, de még se kérdezték miért van ott ahol sőt természetesnek vették.
Óriási respect
Én azt látom, hogy az emberek már városban is belefáradtak ebbe a sok hülye korlátozásba. Utcán a járókelők harmada se húzza fel a maszkot. Üzletbe belépve muszájból igen, de ott sem mindig. Én általában maszkban belépek, aztán ha az ottaniak sem viselik, én is lehúzom.
De ésszerűen nem is lehet utcán maszkot viselni. Hideg van, pár perc alatt elázik a lehelletből kicsapódó párától, aztán meg lehe fulladni alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!