Mennyire gondolja a kormány komolyan hogy vidéken be is tartják a kijárási tilalmat és a maszkhordást?
Figyelt kérdés
Vidéken élek kisvárosban, rendőr együtt haverkodik a többiekkel, szájkosár a kutyára való. Soha a büdös életben nem engedném, hogy egy dilettáns kormány mondja meg hogy mikor és mit csináljak, ha akarok, hajnali 3-kor hazajövök haverom vidéki családi házából ahol bulizunk 25-en ha úgy van.2021. febr. 18. 11:34
1/17 anonim válasza:
Azért még ugye részegen is vezetsz, hogy jól megmutasd a kormánynak?
2/17 A kérdező kommentje:
Kimenni 8 után VS részegen vezetni.
Xd.
2021. febr. 18. 11:40
3/17 anonim válasza:
Én nem vagyok híve orbánéknak, de ez a kérdés úgy hülye, ahogy van!
4/17 anonim válasza:
Szerintem ők komolyan gondolják, függetlenül a valóságtól.
6/17 anonim válasza:
Ebben a kerdesben nem is az a gond, hogy beszamol a videk sotetsegerol ... de meg reklamozod is, hogy mekkora tufa vagy! :) Gratulalok tesokam!
7/17 árokpart válasza:
Utolsó! Miért is baj, miért is terjed jobban a vírus ha valaki 7 óra után sétál a sötét utcán egyedül vagy este 8 óra után. Gondolkozz már!
8/17 árokpart válasza:
Egyébként nem sötétebb a vidék mint a város, de egyébként igen vannak a vidéknek függetlenedési törekvései és ezt nem is rejti véka alá.
9/17 anonim válasza:
Akkor vidéken már senki se fog Orbánra szavazni? Mi lesz így?
10/17 anonim válasza:
2:
“hajnali 3-kor hazajövök haverom vidéki családi házából ahol bulizunk 25-en” - ilyenkor ha a sofőrben egy csepp alkohol és kábszi sincs egyszer se, én megeszem a kalapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!