22/38 A kérdező kommentje:
15
Te ki vagy , h ezt feltételezd?
2021. febr. 17. 20:29
23/38 anonim válasza:
10:/
Lepontoztàl. Pont lecarom. De az ország nem kizárólag Budapest-ből àllatot. Vidéken kifordulnak a gyerekek a padból, mert nem tudnak a szüleik enni adni nekik. Ők se esznek. Befizetik a szàmlàkat, oszt vesznek enni, ami maradt.
24/38 anonim válasza:
#15 vagyok.
Sajnos ez a realitás. Ez az ellenzék, ezt az embert és a NER-t sohasem fogja leváltani. Én nekem se tetszik ez a kormány, de nincs esély a legyőzésükre.
25/38 A kérdező kommentje:
15/A remény hal meg utoljára.
2021. febr. 17. 20:37
26/38 anonim válasza:
Nálam 2018-ban meghalt. Akkor is derültek ki ügyek, mutyik, voltak közfelháborodások, még is behúzta a Fidesz.
27/38 anonim válasza:
Én sose szavaztam rájuk. 2010-ben sem, amikor mindenki odáig volt, meg fröcsögött, hogy mennyire jó kormány lesz majd, hát tessék, megkaptátok. Mostmár igaz a 2010-es szavazók nagy része sem szavazna rájuk, de már késő bánat.
28/38 anonim válasza:
Amúgy hiába szidjátok, hogy ezzel az ellenzékkel nem lehet. NEM lesz más ellenzék. Ahogy a fidesz sem fog változni. Ezt kellene már észrevenni. Ott se alkalmas politikusok ülnek, csak felvásárolva a fél országot, könnyen irányítanak. Fel kellene ébredni végre és eldönteni, hogy vagy ezeket akarjátok még bámulni 10 évig, vagy eltakarítani bármilyen ellenzékkel, aztán hagyni, hogy kialakuljon valami más.
29/38 A kérdező kommentje:
Olyan tüntetés kéne amikor a rabszolga törvényt megszavazták. Csak a tripláját..
2021. febr. 17. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!