Fideszesek, mit jelent számotokra kereszténynek lenni?
magyar magukat hit hu keresztenyenek vallok renduletlenul es teli tudobol "mocskos zsidoznak" magyarorszagon! annyira agyonkereszztenyek -(uram bocsass "horogkeresztenyek")- hogy esszre se veszik ezzel jo nagyot kopnek a jezuskajukra,a anyjara,es az osszes apostolra akik egytol egyig mind ZSIDOK voltak!!
gondoljatok csak peterre az eros sziklara aki eredetileg "kefa" volt a neve,vagy shaul-ra a vamszedore de ott van judah is peldanak!!
13-as
jesha ilyet sose mondott!
csak egyszer es csak azt mondta a hegyi beszed kozben egy kerdezo fraizeusnak-"ki kardot rant kard altal vesz"!!
az amit te irsz azt csak az 1so nicea-i,es a 2ik lateran-ii zsinatokon irtak hozza,adtak jesa szajaba!!
jesa viszont tobbszor kijelentette,; "nem eltorolni jottem a profetakat-(o szovetsegiek!!!!)-hanem betolteni azokat!"
ezt azert mondta mert alapito tagja es ige hirdetoje volt az essenus szektabol kivalt; "nazarenus" szektanak ami egy a toraht beture elfogado betarto MESSIAS varo szekta volt!! azzt is kijelentette ; "nem en vagyok akit vartok"!!
Én mondjuk azért nem vagyok fideszes, mert keresztény vagyok...
Egyébként mikor Kásler (asszem ő volt) azt mondta, hogy be kell tartani a tízparancsolatot, akkor sokan felháborodtak, de amúgy bár magukon kezdenék és akár ha csak a felét sikerülne maradéktalanul betartani nekik (ne lopj, ne ölj, ne hazudj, mások tulajdonát ne kívánd), már egy boldogabb ország lennénk.
Pont,hogy a fideszes keresztények provokálják azokat akik nem olyanok mint ők.
Kezdve az abortusz tèmával.
Vagy azzal,hogy már a gyerekek agyát is elkezdzèk átmosni:Családi hierarchia, aki más azt közösítsèk ki.
26
Ne feledkezzünk meg az áltoleráns és áldemokrata ellenzékiekről sem. Ők vallják azt, hogy aki gyereket szül, az agymosott. Meg teljesen természetes nekik, ha a gyerek már ovis korban megismeri, hogy egy férfit seggbe is lehet dugni. Arról nem is beszélve, hogy erőltetik a drogfogyasztást, mert az ellazít...gratulálok.
Ez butaság bármit írtál. Senki se állít ilyet arra aki gyereket vállal. Vagy az rossz dolog,ha gyerek vállalás előtt stabil anyagi hátteret akár biztosítani valaki, ezért nem akar fiatalon gyereket?
Vagy az baj, ha szerintem nincs rossz körülmények között az a gyerek,akinek a szülei egyneműek?
Aki örökbefogadás mellett dönt, rengeteg ellenőrzès alatt át kell esinük. És csak az "kaphat" gyereket aki szellemileg,lelkileg rendben van. Ergo egy homoszexuális pár ha örökbe fogad,olyan sok lèpcsős pszichológiai teszteken esik át, amin igazából minden szülőt szűrhetnènek.
Ki erőlteti a drogfogyasztást? Szájer esetleg? Tudod aki belekotnyeleskedett az alaptörvènybe.
Vagy a fidesz fensègekre nem vonatkozik a törvény? Törvénybe ikatták homoszexuális embereknek nem lehet gyereke. De ő maga,aki ezt kitalálta rèszt vehet orgiákban? Pedig neki is van gyere.
Ha fidesz seggnyalo lennèk, 4%öl önerőre felvehetnèk 200millákat.
Rohadt keresztény tényleg szexorgiákon résztvenni.
Nekik lehet, ők a szent emberek.
Otthon meg várja haza a családja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!