Annyit jelent számomra a kereszténység, hogy igyekszem úgy élni, hogy ne okozzak problémát másoknak, és ha van rá lehetőségem, akkor segítsek. Persze ez nem jelenti azt, hogy aki szándékosan provokál, vagy meg akar verni, akkor ne vágjak vissza úgy, hogy legközelebb erre gondolni se merjen. Továbbá nem veszem figyelembe, ha az ateisták elő akarják nekem írni, hogy keresztényként mit kell csinálom. Én sem írom nekik elő, hogy ők miképp legyenek ateisták. Szerintem nem mondok azzal új dolgot, ha provokáció alatt elsősorban az ő tevékenységüket értem. Szóval nekem ennyit jelent.
2021. febr. 17. 17:27
13/30 anonim válasza:
Jezus azt is mondta hogy ha megutik az egyik arcod tartsd oda a masikat.
Az az igazsag h megkeresztelt ember sok van az orszagban de kereszteny az nem sok.
2021. febr. 17. 17:30
14/30 anonim válasza:
13
Már bocs, de azért van szabad akaratunk, hogy aki ránk támad, azt egészen nyugodtan meg lehet leckéztetni. Aki ezt vitatja, az gyűlölködő.
2021. febr. 17. 17:33
15/30 anonim válasza:
Meleg férfiak, pedofília, orgiázás, komondor általi asszonyverés, házasságtörés, lopás, hazudozás, csalás, szegények és idősek eltaposása....egyszóval kereszténynek lenni annyi, mint követni a Fideszt, a magyar keresztény demokrata pártot.
2021. febr. 17. 17:34
16/30 anonim válasza:
Ha egy libsinek a mai liberalizmus ezeket jelenti: drog, erőltetett másság, gyermekek identitásbeli összezavarása, tanulatlanság, bűnözők teljes körű megértése és védelme, rasszizmus a fehér emberek felé, félállat népcsoportok erővel történő betelepítése, kulturálatlanság...akkor nekem azt jelenti a kereszténység, ami a mai kultusz-liberalizmussal szemben mást utat nyújt.
2021. febr. 17. 17:41
17/30 anonim válasza:
"Csuhások térdre, imához"
"Remélem a kereszténydemokraták tapsolnak, Jézus Krisztus nevében tapsot kérek"
“Hadd tegyem hozzá, hogy amikor a kereszténydemokrata oldalról valamilyen vallásos vagy az egyházzal kapcsolatos megnyilvánulás hangzik el, akkor itt mögöttem a frakcióvezető elkiáltja: imához, vagy énekeljük el a Himnuszt. Ezek lehetnek számára humor, de ezek azok az alkotmánysértő dolgok, mikor valakit meggyőződése és értéke szerint gúnyolunk.” A miniszter mögött ülő frakcióvezető Orbán Viktor volt.
Ezeknek semmi köze a kereszténységhez. Mellesleg a 10 parancsolat hány pontját megszegték már?
2021. febr. 17. 17:51
18/30 anonim válasza:
Fideszesek, mit jelent számotokra kereszténynek lenni?
Hogy a Karacsony munkaszuneti napokat jelent :)
2021. febr. 17. 18:35
19/30 anonim válasza:
"Ezeknek semmi köze a kereszténységhez. Mellesleg a 10 parancsolat hány pontját megszegték már?"
Hát a melldöngető mélyibsik mennyiben hasonlítanak a történelmi liberalizmushoz? Semmiben. Na akkor ennyit a számonkérésről.
2021. febr. 17. 22:33
20/30 anonim válasza:
"Amióta Semjén a KDNP elnöke, azóta Máriapócson Szűz Mária nem könnyezik, hanem zokog!!!" - by Bödöcs.
A Fidesz totálisan lejáratta a kereszténységet, illetve a saját szintjére züllesztette azt!(M.o.-n)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!