Émelyeg a gyomrotok Magyarországtól?
Dehunizáció, korrupció, buta emberek tömkelege, igénytelenek, rasszisták, homofóbok. Verik a mellük hogy mekkora magyarok közben egy gyárban dolgoznak.
Ha lenne lehetőségem nem lenne kétség, hoyg elhagynám az országot, mondjuk nyugatra, nekem iylen fejletlen magyarság nem kell!
Állandóan Trianon, izraeliták, menekültek, melegek; közhangulat nulla, nyomasztó. Ha valaki ezt az országot emlegeti a rasszista torockkai jut az eszembe meg az orban...
Ráadásul a legtöbb ember itt igénytelen, tanulatlan, bigott vallásos aki nem tud együttérezni másokkal!
Sokan fogják még elhagyni ezt a lepratelepet.
49-es érthető!
50-es -.-"
"Hanem az is,hogy milyen szintű gyűlöletkeltès zajlik, és ebből táplálkozik a kormány." - hát a Kérdező nem tűnik túl kormánypártinak.
"Nem vagyok rasszista, csak azokat a romákat vetem meg akik lopnak, csalnak, hazudnak és szemetelnek."
Én azokat a cigókat is mint a kérdező, akinek csak arra van esze hogy magyarozzon közben meg ahhoz is buta hogy a saját életéért tegyen valamit.
Mindig ezzel jöttök évek óta, hogy "így hagyom itt a szemétkupacot, úgy", közben még mindig itt rontjátok a levegőt. 🤔
A selejt a toleráns nyugatnak sem kell.
Deadelon! Azt szedjél émelygésre, ha tartós akkor Frontint, végső esetben még hát ott a ciánkapszulla is.
Én örülök, hogy magyarnak születtem, te utálod.
Annyi a közös bennünk, hogy ebbe nem volt beleszólásuk.
En nem szeretem azt a szót h nyugatias! Ha befogado nyitott szeretetteljes orszagot szeretnel akkor Ázsia Afrika meg az arabok.
Ha a kérdezőnek nem lenne igaza akkor egyedül lenne ezzel a problemaval. De ez már tomegesen erzik így. Sajnos borzalmas a politika gazdasag es az h az emberek kozonyosek kozos ugyert nem reagalnak cselekenek azonnal.
"Ha befogado nyitott szeretetteljes orszagot szeretnel akkor Ázsia Afrika meg az arabok."
No, te sem jártál még azon a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!