Miért a falusiak körében a legmagasabb a migránsoktól rettegők száma, miközben 99%-uk sosem látott egyet sem, csak az M1-en? Őket könnyebb bepalizni a plakátokkal?
7
Jelen, szerb határ mellett lakunk. Igen láttuk ahogy itt végigsétáltak 15-ben. Azóta semmi, akkor sem volt semmi csak sétáltak át a falun. Azóta is itt rettegnek a népek hogy nemsokára ideér a fidesz által reklámozott migránskaraván. Igaz 6 év telt el és azóta semmi de még mindig rettegnek.
pont azért, mert nem láttak migránst
az ember attól fél igazán amit nem ismer
"ma 17:04"
Tényleg? Most láttam a közelmúltban egy videóban ahogy 65 kanmigráns bement egy külterületi házba az idő alatt ameddig az idős tulaja bebuszozott a városba.
Az egy dolog, hogy riogatásra használják a témát, de azért ne tegyünk már úgy mintha ez a dolog teljesen megszűnt volna!
15
Hol láttad? Csak nem az M1-en?
15
Én csak a saját és ismerőseim tapasztalatáról tudok beszélni. Én nem találkoztam eggyel se azóta, senki akit ismerek. Ja bocs amikor mentem a Szabadkai piacra a szerb oldalon egy régi határon lévő épület előtt sütötték a barbecue-t. De ennyi. Viszont 2015 előtt azért évekig jöttek úgy hogy senkit nem érdekelt. Azt is tegyük hozzá.
"15
Hol láttad? Csak nem az M1-en?"
Nem foglalkozok ilyen M1-el, úgyhogy ezzel mellélőttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!