Miért nem hálásak az emberek Orbánnak? Nem gondolnám, hogy miután az élete árán elűzte a kommunizmust és nem engedte be a migránsokat, ezt érdemelné...
Figyelt kérdés
Ja és a munkanélküliséget is felszámolta
Meg nem enged az LMBTQ-nak
2021. jan. 30. 21:36
2/10 anonim válasza:
Bárcsak élete árán űzte volna el a kommunizmust. Minden évben vinnék virágot a sírjára.
3/10 KárpátokGéniusza válasza:
LMBT volt a legnagyobb győzelem! ők jelentették a legnagyobb veszélyt az országra :D
4/10 anonim válasza:
Nem hálásak,ez így van sajnos, mert a sok dologtalan tőle várja még a mindennapi kenyeret is
5/10 anonim válasza:
A sok dologtalan bőven kap tőle mindennapi kenyeret, állami megrendelést...
6/10 anonim válasza:
Úgy valahogy #5-ös😉😉A többi meg csináljon amit akar.Oldja meg
7/10 anonim válasza:
hihetetlenül ostoba vagy kérdező
9/10 anonim válasza:
Én meleg vagyok, elmeséled nekem, hogy milyen fenyegetést jelentek az országra, meg úgy személy szerint rád? Tényleg érdekelne:D
10/10 anonim válasza:
Semmilyen veszélyt nem jelent egy meleg ember ugyanmár🤦♀️🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!