Deutsch Tamás okosabb mint Orbán Viktor?
Ma megjelent egy konzervatív újságban egy érdekes cikk, linkelem: [link]
Vannak benne érdekes állítások, meg is lepődtem rajta:
Minél magasabb valaki annál intelligensebb. - Most pl. ott van Deutsch Tamás, másfél fejjel magasabb, mint Orbán. Vagy ott van Fodor Gábor. Ő is magasabb Orbánnál. Itt egy kép: [link] Akkor most ez hogy is van? Nem úgy kellene, hogy az okosabb vezesse az országot? Utána meg ott van a cikkben, hogy minél magasabb valaki, annál konzervatívabb. Akkor Fodor Gábor konzervatívabb Orbán Viktornál? Vagy ott van pl. Silvio Berlusconi és Obama. ( [link]
) . Obama a magasabb, akkor most ő a konzervatívabb? Vagy mondjuk van benne egy olyan állítás, hogy az alacsonyabb gyengébb férfiak szeretik az állami újraelosztást és a gondviselő államot. Most itt egy kép ( [link] ) Junckerről, Orbánról és a svéd miniszterelnökről. Kb. ugyanolyan magasak, de az egyik jobboldali, a másik szociáldemokrata, a harmadik neoliberális. Vagy mondjuk itt egy kép Gyurcsányról és Orbánról ( [link] ). Szerintem semmi összefüggés sincs a politikai nézet és a magasság között. Meg a cikkben van egy olyan fordulat, hogy a konzervatívak sokkal jobban néznek ki, mint a liberálisok. Most itt van pl. a liberális új-zéldani miniszterelnök meg a konzervatív Theresa May ( [link] ), szerintem nem kérdés, hogy ki néz ki jobban.
Nem mondom, hogy a konzervatívok csúnyábbak lennének, mint a liberálisok. Pl. Novák Katalin jobb, mint Vadai. De ez annyira relatív. Mert, rosszabb mint Demeter Márta.
10
Te kire szavazgatsz, ha szabad kérdezni?
12
Norvégiában is van választás, OTT kire szavazgatsz, kedves külföldön ható-alkotó-gyarapító honfitárs?
"Én Norvégiából senkire, de van nektek ukrán-román felhozatal akik eldöntik a választást:)"
Eddig sem azok döntötték el. Vagy norvégban a migrik döntik el a választást? Mint te is vagy. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!