Vajon mennyien lesznek a Gödény-féle "Vegyük vissza az életünket!" tüntetésen 28-án?
Figyelt kérdés
Szerintetek itt van már az ideje az ilyen akcióknak, vagy még várni kéne március végéig? Vagy az lenne a felelős magatartás, hogy megvárjuk a május-júniust és túl leszünk úgy is rajta?
2021. febr. 16. 08:27
11/18 anonim válasza:
Én nem leszek kint természetesen, mert normális vagyok.
12/18 anonim válasza:
Jajj te az a bolond nő vagy, aki beír minden koronás kérdés alá, és érvek hiányában, csak szitkozódni tud:D
14/18 anonim válasza:
Tökéletesen megmutatja a vírustagadók szellemi szintjét. :)
15/18 anonim válasza:
Ezeknek legalább annyi eszük volt, hogy nem hétköznap munkaidőre teszik a tüntetést, nehogy bárki is el tudjon menni. Bár így sem lesznek sokan szerintem.
16/18 anonim válasza:
Mivel látni,hogy lassan enyhítenek,lesznek olyan 20-30-an.
17/18 anonim válasza:
10:
"Mi közöd hozzá?"
Az, ami neked a 7-eshez!
Na akkor, kint leszel, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!