Mit szeretnétek a vírussal kapcsolatban, legyen enyhítés vagy ne?
Figyelt kérdés
Kérlel írjátok le ezzel kapcsolatban a véleményeteket. Ami most van szerintetek már sok?2021. febr. 15. 19:57
12/18 anonim válasza:
Bár igazából nálam a fő ok az az, hogy ne terjesszék a vírust. Hogyha valaki fiatal és elkapja a tömegben attól még terjesztheti. Amit az előbb írtam egy példája annak, hogy pl ha valaki megy bárhová majd ő fertőz, az szerinte nem az ő hibája. Sajnos sokak úgy beszélnek a konditeremről, mintha az, hogy nem lehet odamenni az brutális érvágás lenne. Valójában amiért nem akarok enyhítést még, az maga a terjesztés, amit írtam az meg egy nagyon negatív vélemény. A másik ami nagyon nem tetszik az meg az, hogy aki nem akar enyhítést, az ezen a fórumon azonnal otthon rettegő kis antiszociális senkiházi.
14/18 anonim válasza:
#11 Bocsi, már agyamra megy a bezártság, fogalmazhattam volna kedvesebben 🥺🙃
15/18 anonim válasza:
itt már azt írják, hogy a Zeneca kevésbé véd a SAfrika mutáció ellen...
Ha a virus így mutálódik, akkor a szérumgyártóknak is fejlesztgetni kell folyamatosan? 😳
16/18 anonim válasza:
Nem tudom az influenzát mennyire lehet idekeverni, de abban is sokan meghalnak és az is jön minden évben.
Minden évben beoltatják magukat akikre veszélyes.
Ez lesz a coviddal is nem?
Folyamatosan lesznek a kutatások és folyamatosan oltatják majd magukat azok, akikrr veszélyes a vírus.
17/18 anonim válasza:
Legyen enyhités.
#1 a fajtátok miatt kéne lazítani a fegyvertörvényeken, utcán is fegyverrel jarkálnék, hogy a mocskos bandátok meg se merjen közelíteni.
18/18 anonim válasza:
Az lehet, de a Flu-nál nem volt oltásigazolás, itt lesz, és a repülőtársaságok is valamelyik kérni fogja. Tehát, hogy utazzunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!