Ha a FIDESZ csal a választáson akkor az ellenzék miért nem?
Az ellenzék még ehhez is hülye?
Itt nem finnyáskodni kell, meg játszani a tisztességest...
Ha az ellenfél mocskos módszerekhez nyúl, akkor ahhoz kell alkalmazkodni.
Aztán csodálkoznak hogy nem érnek el semmit...ennyi ésszel nem csodálom.
Mondjuk szerintem alaüból nem kezdünk egy mondatot úgy, hogy ha a fidesz csal.... és folytatjuk valami blődséggel.
Egyszerűen azért, mert bármilyen választási csalás hatalmas BŰN! Ezt normális ember nem elfogadja vállrángatva, majd félrenéz és rámutat valami egészen másra, hanem ORDÍT, TÜNTET, TILTAKOZIK, minden lehetőséget megragad, hogy kiálljon ellene.
Gondolom nem érted, de itt kezdődik a jó erkölcs és a tisztesség.
És innentől mindegy is a kérdésed, de szerintem alapvető erkölccsel bíró ember innentől nem kérdezi meg, ugyan a másik miéert nem ilyen?
Arról tényleg nem beszélve, hogy mindíg a hatalmon levőktől kell megvédeni a társadalmat, mert ők lopnak, csalnak, hazudnak.
Tudom, nem érted.
- lehet nem akarnak olyan romlottak lenni, mint a fidesz, és a nemzethy eresztény "jobb"oldaliak
- nincs polt petijük, aki olyan mint tibibácsi...elintézi
- nincs már krumpli termelőjük
és még lehetne folytatni...
"A Fidesz nincs rászorulva a csalásra!"
Ezért is érthetetlen, hogy akkor miért csalnak - pofátlanul!
Mert még nem fejezték be a marakodást házon belül. 15-20 év és készen állnak a győzelemre.
Kár, hogy akkor meg a 2/3 szabályok miatt nem tudnak csinálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!