Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cseh & Donáth azért nem...

Cseh & Donáth azért nem szülnek gyermeket, mert az jobboldali? Ők a liberális életük miatt áldozzák fel magukat?

Figyelt kérdés

Nyugaton hirdetik a liberáliosok, hogy a gyerek vállalás az súlyosan környezetszennyező és nem szabad a környezetet kitenni ennek. Másrészt ugye minek is, hiszen rengeteg migráns van afrikában, ázsiában. Elég behozni őket és máris fel van töltve az ország

Magyarországon van egy olyan ellenzéki mozgalom is, hogy "Fideszessel nem szexelünk". Pont ők alapították meg. A médiában úgy festik le a gyermekvállalást, hogy Orbánnak a NER-nek szül a mai ember gyermeket, hogy dolgozhasson a német rabszolga összeszerelő üzemekben.

Lehet ez is benne van hogy nem nemzenek gyermeket? Lehet hogy Cseh Kati és Donáth Anna szeretnének gyermeket, akik olyan bájos liberálisok lennének, mint ők csupán azért nem teszik, mert "feláldozzák" maguk a liberális értékrend oltárán?

2021. febr. 14. 20:27
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

29

A "mélymagyar" ellentéte. Ezt miért nem tudod? Mondjuk poén, hogy a "mélymagyar" egy általatok kreált szó, ami nem igaz dolgokat fed le. De mársi felháborodtok, ha valaki mélyliberálisnak hív benneteket. Nahát :)

2021. nov. 14. 19:40
 32/37 Alex Fly ***** válasza:
62%
Na jó... És te szültél ma már, hogy itt írogatsz? Vagy már megint gyakorizol szülés helyett?
2021. nov. 14. 21:07
 33/37 anonim ***** válasza:

31!

Egyrészt én csak megkérdeztem egy szó jelentését és egyből "bennetek" lettem és meg is sértődtem - mire alapozod ezeket?

Másrészt nem válaszoltál a kérdésemre, hogy mi a "mélyliberális" definíciója.

Szerinted a "mélymagyar" alatt olyat értenek, ami nem igaz. Lehet, hogy a "mélyliberális" alatt olyat értesz, ami nem igaz?

2021. nov. 14. 23:26
 34/37 anonim ***** válasza:

Hú, ilyen "okosságot" hadd írjak én is!

Andy Vajna azért halt meg, mert félt a kormányváltás esetén történő elszámoltatástól? :DDD

2021. nov. 15. 07:04
 35/37 anonim ***** válasza:

33

Pontosan tudod, hogy ti mit értetek mélymagyar alatt. Vagy használtok egy szót, de nem tudjátok, hogy miért?

Ha vannak mélymagyarok, akkor vannak mélyliberálisok is. Egyszerű.

2021. nov. 15. 19:53
 36/37 anonim ***** válasza:

35: mi az, hogy "használtok"?

Meg mitől vagyok én "mélyliberális"? Annyit tudsz rólam, hogy megkérdeztem, hogy mire alapozod, amit mondtál.

Ja, hogy a "mélyliberális" ezek szerint azt jelenti, hogy érdekli a másik véleménye és ha valamit nem ért, vagy nem érez logikusnak, akkor rákérdez?

Hát, ha ezt jelenti, akkor vállalom, hogy az vagyok.

Persze a másik logikus magyarázat, hogy dobálózol a szavakkal, és amikor valaki rákérdez, akkor átmész személyeskedőbe. De nyilván nem erről van szó, ugye?

2021. nov. 18. 18:07
 37/37 anonim ***** válasza:

36

Ne fussunk fölösleges köröket. Nekem akarod beadni, hogy nem tudod, hogy mi az a "mélymagyar"? Hagyjuk már.

2021. nov. 20. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!