Mit szóltok ahhoz, hogy Fekete-Győr szerint biztosan az összefogás győz és hogy reméli, hogy a jobboldali szavazók méltósággal fogják viselni a vereséget, úgy ahogy azt ők tették?
"A politikus visszaemlékezett, hogy 2018-ban százezrek vonultak az utcákra, mert azt érezték, hogy el lett csalva a választás. 2022-ben nem tudja, mi lesz, azt tudja, hogy nyerni fog az ellenzék. Az, hogy hogyan fog reagálni Orbán Viktor, átadja-e a hatalmat, az rá van bízva.Az ellenzéki szavazók tisztelettel viselték a vereséget, reméli, hogy a jobboldali szavazók is így fognak tenni.
Fekete-Győr hangsúlyozta, hogy több millió ember áll mögöttük, nincs az összefogásból visszaút, a választók is ezt akarják, ezt tartják szem előtt. Ez az összefogás működni fog, mert az emberek azt akarják, hogy működjön."
Remélem előtte azért jól leültetik hivatalos személy elleni erőszak bűncselekménye miatt... ugyanis olyan " méltósággal" viselte kedves Andriskánk a vereséget, ahogy én bantu néger vagyok. Semennyire!!
Tipikus neolibernyák barom.
Én én láttam százezreket az utcán 2018-ban.
Arra se emlékszem, hogy Orbán nem adta át a hatalmat 2002-ben.
Jó cuccokat szív ez a srác, vagy nagyon 1G.
A fideszfanokat ismerve, ezek nem fogják szó nélkül elviselni a buktát.
Abban a tévhitben vannak, hogy a bálványuknak van egyedüli joga a hatalmat bitorolni Magyarországon.
Rendkívül agresszívak.
"Arra se emlékszem, hogy Orbán nem adta át a hatalmat 2002-ben."
Akkor elég szelektív lehet a memóriád. Orbi 2002 és 2006-ban is választási csalást kiáltott, és a szavazatok újraszámlálását követelte. Még tüntetéseket is szervezett.
Amúgy meg, nincs a véleményében semmi meglepő. Csak megnézte a közvéleménykutatási statisztikákat, ami alapján vezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!