Mire lesz jó a védettség igazolás? Megtehetik, hogy azok majd levehetik a maszkot meg bemehetnek mindenhova a nélkül, akinek van?
Egyelőre nem szól a fáma arról, akinek lesz ilyenje, az mire megy vele. Elvileg diszkriminálni senkit sem lehet, ezt megmondta az EU. Amúgy is 300 ezer van beoltva és 2,5 millió feljelentkezve, de az is az ország 1/5-e.
Mi lesz ennek az értelme szerintetek?
Nekem van egy jobb ötletem!
Az oltási igazolvánnyal nem rendelkezőknek legyen kötelező egy sárga karszalag.
Inkább egy tetoválás a homlokon: "Felelőtlen vagyok, nem vakcinálkodom". És fizethetne extra 50%-os különadót.
Valamint SMS-ben kérhetne engedélyt arra, hogy mikor mehet ki az utcára, illetve arra is, hogy mikor húzhatja le a WC-t, hiszen széklettel is terjed a vírus és a hálózatot nem terhelheti túl a vírusrészecskékkel.
És persze, ha nincs SMS engedély, akkor nincs mászkálás, nincs WC lehúzás és az ablakot is zárva kell tartania, különben teletüsszenti az utcát a fertőjével.
(Azt hiszitek poénkodom az SMS-sel, pedig a szlovákok komolyan gondolkodnak az SMS engedélyeken, meg az anális teszteken is, de szerintem ez még nem elég megalázó, fel kéne pörgetni az ipart...)
#12 Jajjj, megy csak a mese.
Nem lesz ebből semmi :)
Azt nem, de a feszultseget enelkul is lehet generalni a ket oldal kozt... A gloibalista Vs nacionalista egymasnak eses nem jott ossze, a Zissstennekse', viszont:
Sokan vagyunk.
:(
#11, #12-nek:
És el ne felejtsük, hogy minden köztéri ülőhelyre fel kell festeni, hogy: Csak beoltottaknak.
Ismét #15:
És nem beoltott nem dolgozhat beoltott munkahelyen, nem árulhat beoltottaknak, nem használhat beoltottaknak fenntartott nyilvános szórakozóhelyeket és üzleteket.
Baxxátok meg! Nem ismerős ez valahonnan senkinek?!
És a gyerekeinknek majd igazolniuk kell, hogy a szüleik már oltottak voltak a fogantatásakor és ez majd így megy generációkon át. Lesznek majd ilyen oltási törzskönyvek és akinek a felmenői között lesznek olyan oltatlanok, akiktől 2021 után fogant egy másik felmenője, az kitaszított lesz a társadalomból.
A köztéri ülőhelyre nem festeni kell, hanem okosítani a padokat és az oltatlanokat árammal csipkedné, hogy ne üljenek le, és közben hívná a rendőröket, akik helyben 2-3 év börtönre ítélhetnék az oltatlant. Nekik nem járna bírósági tárgyalás, se semmi fellebbezés, mivel felelőtlenek voltak és veszélybe sodorják a társadalmat.
#16, #17-re reflektálva:
Végül mivel az oltatlanok veszélyeztetik az oltottak életterét, ezért ki kell majd találni egy "végső megoldás"-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!