Jól gondolom, ha feloldják a korlátozásokat, a magyarok háromnegyede ki fog vándorolni?
T.Kérdező!
Aztán jó erős-e a fogad?
#12 megelőztél. Én is erre lennék kíváncsi, mert azt már tudjuk hogy naponta tízezrek vándorolnak ki 2010 óta innen, a "maradék"-ból 4,5 millióan nyomorognak, de a fideszre szavazott 1,5 millió akik a NER milliárdosok meg a szegények, a vidékiek, a nyugdíjasok, a nagycsaládosok meg persze a cigányok is mind ÉS még 1 millió ukrán meg román akiket mind ugyanabba a szerszámoskamrába jelentette be lakni blablablabla...
Végül is akkor ki az akinek a kétharmada ki akarna mnni?
#15 ketten. Azért van némi különbség az ország majd 10 milliós lakosságának a kétharmada között, meg aközött hogy "lesznek olyanok akik emiatt elhagyják az országot".
Amúgy mi tart vissza most ettől bárkit?
Két hetes karantén és ennyi. Az megy el ebből az országból aki akar és amikor akar. Csak menjenek már végre!
Aki komolyan gondolja, azt nem tartja vissza a vírus.
A vírus nálam egy elég nagy csúszást jelentett, mert bizonyos dolgok nem álltak össze, ahogy kellett volna. Eredetileg júniusban (miután lediplomáztam) költöztem volna ki Olaszországba, de végül csak február végén fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!