Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól gondolom, ha feloldják a...

Jól gondolom, ha feloldják a korlátozásokat, a magyarok háromnegyede ki fog vándorolni?

Figyelt kérdés
Akkora romhalmaz lesz az ország, és olyan kivándorlás, hogy ilyen még a történelemben nem volt.
2021. febr. 13. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%
Én biztosan megyek.
2021. febr. 13. 15:37
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Vélhetően igen. Közismert ellenzéki tény, hogy 2010 óta évente 1 millió ember hagyta el az országot, mióta svájciról afrikai életszínvonalra züllesztette az Orbán az országot.
2021. febr. 13. 16:05
 13/17 anonim ***** válasza:
36%

T.Kérdező!

Aztán jó erős-e a fogad?

2021. febr. 13. 16:16
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

#12 megelőztél. Én is erre lennék kíváncsi, mert azt már tudjuk hogy naponta tízezrek vándorolnak ki 2010 óta innen, a "maradék"-ból 4,5 millióan nyomorognak, de a fideszre szavazott 1,5 millió akik a NER milliárdosok meg a szegények, a vidékiek, a nyugdíjasok, a nagycsaládosok meg persze a cigányok is mind ÉS még 1 millió ukrán meg román akiket mind ugyanabba a szerszámoskamrába jelentette be lakni blablablabla...

Végül is akkor ki az akinek a kétharmada ki akarna mnni?

2021. febr. 13. 16:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát a háromnegyed az túlzás de szerintem lesznek olyanok akik emiatt elhagyják az országot
2021. febr. 13. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
87%

#15 ketten. Azért van némi különbség az ország majd 10 milliós lakosságának a kétharmada között, meg aközött hogy "lesznek olyanok akik emiatt elhagyják az országot".

Amúgy mi tart vissza most ettől bárkit?

Két hetes karantén és ennyi. Az megy el ebből az országból aki akar és amikor akar. Csak menjenek már végre!

2021. febr. 13. 16:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki komolyan gondolja, azt nem tartja vissza a vírus.

A vírus nálam egy elég nagy csúszást jelentett, mert bizonyos dolgok nem álltak össze, ahogy kellett volna. Eredetileg júniusban (miután lediplomáztam) költöztem volna ki Olaszországba, de végül csak február végén fogok.

2021. febr. 13. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!