Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A FIDESZ akkorát fog bunki...

A FIDESZ akkorát fog bunki jövőre, mint 2010-ben az MSZP?

Figyelt kérdés

A kérdést NEM provokációnak szánom!

Viszont olvasgatni szoktam naponta a Magyarország Kormánya Facebook oldalát és nem éppen hízelgőek a kommentek és a reakciók, főleg a koronával kapcsolatos posztok alatt, de már a többi alatt sem. Például tegnap jóval több dühös reakció jött a plasztikkártyás bejegyzésre, mint kedvelés. Többen írják, hogy eddig rájuk szavaztak, ezután nem fognak. Elképzelhető, hogy buknak akkorát, mint az MSZP 2010-ben? Mert a legtöbb ember már csak indulatból is ellenük megy szavazni majd, olyanok is, akik el se mentek volna.

2021. febr. 12. 22:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
73%
Ahhoz kellene egy jó ellenzék. Az nincs. Először ezt az ellenzéket kéne elzavarni, hogy ne akadályozza orbán leváltását tovább
2021. febr. 13. 11:51
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem fog bukni. Inkább abban reménykedj, hogy az a tolvaj Gyurcsány-horda ne térje vissza, mert akkor olyan munkanélküliség, akkora adók, rezsi és nyomor lesz, hogy térden állva sírod vissza ezt a 10 évet.
2021. febr. 22. 23:15
 13/16 anonim ***** válasza:

A Mi Hazánk a Jobbik ikerpártja. A Jobbikot is az MSZP/SZDSZ gründolta.

A MiHaM-ot is.

2021. febr. 22. 23:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Remélem hogy a "Mi Hazánk mozgalom"-ra fognak szavazni az emberek 22'-ben. Személy szerint most "érzem", hogy lesz változás, mert Toroczkainak van programja, elég jó.
2021. márc. 1. 19:20
 15/16 Alex Fly ***** válasza:
Egyelőre a mihasznák azzal foglalkozzanak, hogy egyáltalán bejuttassák legalább egy képviselőjüket a Parlamentbe. Amíg ez nem történt meg, addig ne akarjanak kormányozni...
2021. márc. 1. 22:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem tudom másik hogy voltak vele, de 2010-ben semmi indulat nem volt bennem.

Csak egyetemi oktatóként kerestem a szegénység és nyomor közti szintre, több ok miatt is.

Ezek közt szerepelt a két felnőtt gyerekem tartós munkanélkülisége, az 1,2 millió sorstársuk között.

Most olvashatók Bokros második csomagtervét, hát kösz, kihagynám inkább.

2021. márc. 10. 12:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!