Mit szólnátok ilyen Magyarországhoz?
2030-at írunk.
Az aktív magyar munkavállalók 80 százaléka diplomás.Szinte mindenki szellemi munkát végez, irodában dolgozik vagy otthonról.
-A nagy fizikai munkaerőhiány miatt a kormány beengedett másfél millió ukránt és 300 ezer mexikóit vendégmunkásnak.
A mexikóiak főleg házvezetéssel foglalkoznak és mezőgazdasággal.Az ukránok pedig a gyárakban, építkezéseken dolgoznak.
-Virágzik a privát egészségügy.Az állami mértékét lecsökkentették
-A közigazgatás jelentős részét leépítették, az adminisztratív részeket kiszervezték Indiába.
-A tömegközlekedést privát cégek végzik.A távolsági közlekedést a vasút adja, mi szintén magánvállalat.
-Az emberek többsége autóval jár mindenhova.
-Az átlag magyar családnak van mexikói házvezetője, aki babysitter is egyben.Ugyanis az átlag magyar gyerekszám 4, de az anyuka mellette tud CFO-ként dolgozni.
Menő lenne. A nagyrészével egyetértek.
De mexikóiak nem kellenek mert ott vannak helyettük a c-k.
Azért mindenhova nem mennék kocsival, én szeretek gyalog is járni.
Én meg nem értek egyet. Nem akarok privát egészségügyet, oktatást és tömegközlekedést.
Ki építi fel a házakat? :)
3#
Kaphat a cég állami támogatást, mivel közszolgáltatást végez.
5#
Az én elképzeléseim szerint, a lehető legnagyobb szabadságot kell megadni az egyéneknek.A kormánynak pedig pedig nem beleszólni ebbe, hanem alkalmazkodni hozzá.
"A nagy fizikai munkaerőhiány miatt"
Addigra ipar 6.0 lesz már. Nem lesz fizika munkaerőhiány, mert ipari környezetbe már az ipari robotok fognak dominálni. Házépítés? 3D nyomtatás - ez a jövő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!