Így lehetne növelni a fiatalok között azok számát akik hajlandóak beoltatni magukat?
Figyelt kérdés
A kínai vakcináról azt hazudnák, hogy japán vakcina és egy fecskendős loli anime nővér rajzával reklámoznák.2021. febr. 11. 12:19
1/10 anonim válasza:
Nem. Plusz nem fogom magam beoltani mert asztmás vagyok allergiás és végzetes rohamot nem akarok kapni. Mondjuk oltsák azt akinek semmi baja.
2/10 anonim válasza:
na azert ennyire hulyek nem vagyunk 😩
3/10 anonim válasza:
Nem kell senkit sem oltani.Minek?🤦♀️🤦♀️
4/10 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség, már ne is haragudj!
Elsőnek, én is asztmás vagyok, és pont, hogy be fogom magam oltatni, igaz, nme a kínaival, hanem az oxfordival. (Uk-ban élek.)
5/10 anonim válasza:
Mindenki maga tudja mivel akarja magát beoltatni vagy mivel nem vagy egyáltalán semmivel se
6/10 anonim válasza:
Szimplán csak rá kell bízni az emberekre, hogy mit szeretnének, - nem kell beleavatkozni (még közvetetten sem) más emberek életébe. Ami hatékony lenne, arról hallani sem akar senki, akkor viszont lehet mindenkinek békén hagynia mindenkit!
7/10 anonim válasza:
Ugye ezt humornak szántad? Mintha nem hazudna ez a szaros kormány már így is eleget. Mondjuk ha eddig nem hazudoztak volna össze-vissza, fele ennyire nem lennének bizalmatlanok az emberek.
8/10 anonim válasza:
Jó vicc!Megy a franc a méregért majd bolond volnék...🤦♀️🤦♀️
9/10 anonim válasza:
Nah... Nem. Egy reklámmal nem tudnának rávenni. Ha viszont egy real legal loli nővér adja be, az már más tészta. 😏
10/10 anonim válasza:
engem biztos nem tudnál ezzel rávenni, de semmi mással sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!