Biztosra vehető szerintetek a 22-es Orbán-váltás?
Figyelt kérdés
Még a fideszesek közül is sokan mondják hogy bukni fog a fityesz. Ha igen mi lesz a sok fideszes intézménnyel, oligarhával, helytartóval, üzletemberekkel akik minden városban, faluban bebábozódtak?2021. febr. 11. 10:20
11/20 anonim válasza:
#10 Szerintem legalább annyi DK-s nyugger van, mint fideszes.
12/20 anonim válasza:
Szerintem nem lesz Orbán- váltás. A Fidesz nyerni fog, de nem 2/3- addal.
Nem mellesleg ez a mai ellenzék nem is alkalmas semmire.
13/20 anonim válasza:
Én már 18-ban is vártam, hogy változás lesz. Aztán ugye nem lett. Azt megmondom, hogy én eddig egyszer sem szavaztam a Fideszre.
Ha lesz kormányváltás:
Akik a párthoz vannak kötve, őket valószinűleg lecserélik. Kivéve, ha napraforgót játszanak és tövig benyalnak .
Sajna ahol én élek, erre elég sok a Fideszes. Nem hülyézem le őket, mert nem mindig lehet átlátni a pártokat. De ha valami nem úgy működik, ahogy kéne, akkor érdemes lehetne váltani. Egy próbát megérne.
Persze nincs tökéletes párt. De jó volna, ha ténylegesen fontosabb lenne az ország és az emberek helyzete, mint a zsebek megtömése...
14/20 anonim válasza:
Orbán emberei erőlködnek itt, de már nem sok értelme van.
15/20 anonim válasza:
Nem lesz változás. A külföldi befektetők sem szeretnének bizonytalan gazdasági helyzetet. A piac diktál.
16/20 anonim válasza:
Utolsónál a pont. Meg a legtöbben letagadják, hogy a fideszre szavaznak. De valahogy mindig behúzzák közel 3 millió szavazattal
17/20 anonim válasza:
Behúzzák a francokat,csak máshogy megy náluk a matek
18/20 anonim válasza:
#16 Leálló szerverekkel könnyű a matek...
19/20 anonim válasza:
Az összes ellenzéki szavazat együtt kb annyi volt mint a fideszes,mégis "kétharmaddal" "nyertek"
20/20 anonim válasza:
Úgy gondolom hogy nem is akar igazán nyerni a Fidesz. Mert mi lenne.. , rengeteg adósságot halmoztak fel ami ugye adóemelésekkel jár. Erre jön a rengeteteg ígéret amit a fiataloknak tett. Ezt csak elvétellel illetve korlátozottan tudná ebben a pillanatban megcsinálni. És mellesleg jobb az elkenzékre köpködni, mutogatni ismét négy évig amíg újra ringbe kerülnek. Vigye el a mocskot Gyurcsány alapon most pont a legjobbkor lépnének ki, hiszen jobb ma egy túzok mint holnap egy veréb alapon léptek színre és úgy távozhatnak. Addig míg a bal oldal összerakja az országot az oligarhák és helytartóik ellesznek háttérben és valószínűleg egy részük akik korábban sem voltak igazán fideszesek csak az Orbános szelfiken simán átnyalják magukat az új kormányzatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!