Más is menekül(ne) ebből z országból?
Figyelt kérdés
10 év ügyleletkampány után az emberek teljesen elbutultak rossz indulatuak és fasiszták lettek. Az oktatás sz@r, munkanélküliség van és az államadóság magasabb mint "az elmúlt nyócc évbe!!!"2021. febr. 9. 15:45
11/15 Sunshinedoll válasza:
Nem mondanám menekülésnek, de ja, elmegyek igen :D Nem űz senki, itt is jó életszínvonalon élek, jó a fizetésem, nekem speciel nem ezzel van a bajom (bár abszolút megértem azt is, ha valaki emiatt megy el), nekem a közhangulattól meg az emberektől meg a kormánytól fordul fel a gyomrom, az elfojtott agressziótól, hogy mindenki utálkozik meg mindenki kötekedő, rosszindulatú gyökér, megmondóember, mindig mindent jobban tudó okostojás.
12/15 anonim válasza:
"százezrek húztak el mert rájöttek hogy itt semmi nem fog változni "
aztán hazajönnek a végén
13/15 anonim válasza:
Lehet hogy páran hazajöttek,de ha olvasgatsz kicsit akkor láthatod hogy hogyan alakult a sorsuk, mennyire voltak fontosak az államnak.van itt több cikk is.
15/15 anonim válasza:
13
A csatolásban csak 1 index cikk van, az is csak 1 vállalkozásról, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!