Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt, hogy...

Miért mondják azt, hogy Gyurcsány Ferenc egy kemény belevaló fickó volt, Orbán meg mindentől menekül, és lapít? Mi a fene ez a Gyurcsány nosztalgia?

Figyelt kérdés
2019. szept. 12. 17:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem nosztalgia, hanem tény. Én mindig is utáltam Gyurcsányt, de az tény hogy ő legalább még fenntartotta a demokráciának azon részét, hogy kiállt más politikusokkal vitázni, megjelent tévéműsorokban (mármint olyanokban is amik nem a zsebében voltak), illetve Orbán szabályosan lemosta a vitájukban, mert neki vannak/voltak érvei, gondolatai. Az más kérdés hogy rossz politikus.

Orbánt hányszor láttad hogy kiállt ellenzékiekkel vitára? Hogy válaszolt a független ajtónak (tehát nem a saját haverjai zsebében lévő felvásárolt médiának) bármire is, amit nem papírról kellet felolvasnia? Soha. Csak mennek a közlemények, meg néha egy előre megírt 8-10 kérdésre "válaszol" valami haveri műsorban és ennyi. Soha semmit nem lehet tőle megkérdezni, számonkérni, ami egy demokráciában alap lenne. Szóval ja, végülis igazad van, ha onnan nézzük nevezhető nosztalgiának, amikor még volt demokrácia Magyarországon...

2019. szept. 12. 17:36
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Igen, én annyira nem követem, de a zorbán mindig egy előre megírt szöveget mond. És tényleg még 1x se láttam hogy ki mert volna állni a közönség elé vitázni. Ha nyilvános helyen beszédet mond oda is bértapsolókat buszoztat vidékről.
2019. szept. 12. 17:39
 3/19 anonim ***** válasza:
31%

Senki nem mond ilyeneket.

Ezt most mondod te.

Egy újabb gyurcsányista kamu kérdés.

2019. szept. 12. 17:40
 4/19 anonim ***** válasza:
68%

Orbán mikor is adott interjút utoljára nem haveri médiumnak?

Orbán mikor ment bele komoly parlamenti vitába?

Orbán mikor volt hajlandó kimenni az emberek közé húsz testőr nélkül?

Gyurcsány mind a háromra vállalkozik. Országos politikusnak és miniszterelnöknek egy szar volt, de azt meg kell hagyni, hogy van töke a fickónak, hozzá képest a mostani Viktorka egy rejtett heréjű autista kissrác szintjén van, hogy csak anyukával és apukával kézen fogva széltől óvva megy bárhová is.

Orbán például mikor venne föl stopposokat a kocsijába? Gyurcsány ilyeneket lazán bevállal és nem csak azért, hogy utána ezt elmondhassa, hanem mert ő ilyen.

Gyurcsány Ferenc legnagyobb bűne, hogy ő országos politikus akar lenni, kisvárosi polgármesternek, ahol intéznie kéne, hogy mikor járjon a helyi busz, ki lesz az új gyerekorvos, mikor lesz pénz a csatornafelújításra ilyen hétköznapi közvetlen vezetőnek, ott ahol ő elbeszélgethetne, szerintem csodálatos volna, szeretnék is, ha ő mondjuk Pápán lenne független polgármester, szerintem nagyon népszerű lehetne, de neki ez, amiben jó volna nem volt sosem elég, miniszterelnöknek meg nem volt elég jó.

Bocs, amiért elkalandoztam kicsit a végén, de mindig ilyen érzésem volt vele kapcsolatban, hogy

Gyurcsány ilyen hétköznapi face-to-face politikusnak nagyon jó volna, csak ez nem működik az országos politikában.

2019. szept. 12. 17:44
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

Gyurcsány sokkal emberibb, a hibáival a tévedéseivel együtt, hibázott elismerte, megpróbálta helyrehozni,kiállt a demokráciáért, nem váltogatta a nézeteit, most is azt mondja amit ezelőtt évtizedekkel mondott, bárkivel bármikor kimer állni vitára, nem adja fel a harcát a demokráciáért, Volt bátorsága otthagyni az MSZP-t és új pártot alapítani, az idő őt igazolta, most az ő pártja a második legnagyobb párt, az MSZP lassan eltűnik.

Kimondható hogy Gyurcsány egy tökös bátor ember.

orbán meg úgy váltogatja a politikai nézetét mint más a gatyát, amikor kezdte a politikát demokrata volt most meg diktátorok barátságát keresi, itt is sokan leírták hogy gyáva mert nem mer kiállni nyílvános vitára, pont Gyurcsány mutatta meg hogy orbán milyen nulla vitapartner ha nincs aki alákérdezzen.

orbán csak a fizetett bértapsolók előtt mer beszélni.

Ha kérdezik a kényes kérdésekről egyszerüen nem válaszol.

2019. szept. 12. 18:08
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

Nosztalgia? :)

Csak szeretnéd. Jelen idő.

2019. szept. 12. 18:11
 7/19 anonim ***** válasza:
22%
Mert szerintük az a belevalóságot jelképezi, hogy hülyének nézte a népet, és elmondott egy beszédet nagy belevalóan és nagy bátran zárt ajtók mögött.
2019. szept. 12. 18:19
 8/19 anonim ***** válasza:
69%
Jópofa volt és nem sunyin menekült a viták elől hanem beleállt. Akárhogy kormányzott ezt most nem vitatom, de emberként és politikusként a Fidesz söpredék felett áll. Csak ezért lehet most megint népszerű, mert a Fidesz politikusaihoz mérik az emberek, amíg a Fidesz regnál a népszerűsége felfelé fog ívelni.
 9/19 anonim ***** válasza:
27%

Nem mondják azt, csak a dk-sok. Próbálják a Gyurcsányt újraépíteni, hátha már mindenki altzheimeres lett, és a fiatalokat átverhetik a momentum segítségével. Aztán összerakják őket, és megint eladnak apait-anyait. Mármint nem a SAJÁT apai-anyaijukat, hanem a közét.

Nincs nosztalgia, stratégia van, építkeznek. (Azaz csalnak-lopnak-hazudnak.)

10/19 anonim ***** válasza:
28%
Kemény belevaló fickó? Ki volt 2009 ben az aki lemondott mert fosott hogy meglincselik.
2019. szept. 12. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!