Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Skandináv országok szociális...

A Skandináv országok szociális rendszere mennyivel másabb, mint a magyar ?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy Svédország, Norvégia, Finnország szociális védő hálója nagyon jó tehát segít az embereknek ha baj van de ez pontosan mennyivel másabb mint a magyar rendszer ? Mi rosszabbak vagyunk ebből a szempontból ?

2021. febr. 9. 14:27
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Sehol nem akarok kórházban lenni ha egy mód van rá.
2021. febr. 24. 10:36
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Ez általában nem kívánság kérdése, hogy kórházba kerülünk-e.

A svéd gyermekvédelem egy katasztrófa.

[link]

2021. márc. 1. 12:26
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. A magyar rendszerben is vannak érdekességek pl tök mindegy az anya milyen tehát lehet alkesz meg drogos meg ilyesmi de akkor is maradjon az anyával mint az apjával
2021. márc. 1. 14:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"tök mindegy az anya milyen tehát lehet alkesz meg drogos"

Hát ez abszolút nem így van. Ha tudsz ilyenről, jelentheted, és tutira elveszik a gyereket az anyától. Az én egyik ismerősöm azért nem kapta meg a gyerekét, mert nem volt állása, nem tudta felmutatni, miből fogja eltartani a gyereket (meg persze a férjének volt egy jó ügyvédje).

2021. márc. 1. 16:37
 15/19 A kérdező kommentje:
Párom édesanyja pl masszív alkesz és nem vették tőle el a gyereket anno ,mert volt neki valami semmitérő munkája a mávnál ahol a főnöke elnézett neki sok mindent
2021. márc. 1. 17:52
 16/19 anonim ***** válasza:
Daniat miert felejti ki mindenki? :D Amugy meg azert ami Norvegiaban folyik, azt nem neveznem normalisnak... 15 ezer euro importalni egy autot? Hulyek ezek... Ertem en, hogy direkt csinaljak hogy vedjek a belso piacot meg a bevandorlast gatoljak ezekkel a horror osszegekkel, de akkor sem normalis, meg Svajc is sokkal normalisabb ebbol a szempontbol...
2021. márc. 12. 20:37
 17/19 A kérdező kommentje:
Már minden autót 15 ezer bevinni norvégba ?
2021. márc. 12. 20:47
 18/19 anonim ***** válasza:
en egy idoben gondolkoztam norvegiaban, van autom es nagyon szeretem el nem adnam, szoval azzal mentem volna ki, es utana neztem mennyi lenne ott kint rakatni ra egy norveg rendszamot es ja valami 15 ezer euro koruli arat irt... mig a finneknel pl 1500 euro korul van a honositas / importalas. Es 2016-os autorol van szo nem valami 1995os euro0-asrol...
2021. márc. 13. 07:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk abban, h ott valoban letezik, nalunk meg nem?
2021. márc. 22. 19:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!