Részben annak köszönhető a Fidesz magas népszerűsége a falusiak körében, mert ott java részt köztelevíziót néznek, Kossuth rádiót hallgatnak és megyei napilapot olvasnak?
"Egy migráns sem akarna itt letelepedni, mikor átvonultak rajtunk, inkább elindultak gyalog pestről csak elhúzhassanak ebből az országból"
Lehet, de a Magyar állam kötelessége lenne itt tartani őket, ha már ide lettek beosztva. Mi tartanánk el őket, itt törnének-zúznának, hogy tovább akarnak menni. Érdekes, hogy ez valakinek nem egyértelmű.
Kérdező ez nem agymosás, tájékozódj, nyugat Európában lángolnak városok,
nogo zónák, nőket erőszakolnak, emberek fejét vágják le, késelnek, merényleteket követnek el. Ezt akarod itt is ? Ébredj már fel ez egyirányú utca, ha egyszer beengedjük őket, soha többet nem lehet megszabadulni tőlük.Nem integrálódnak, párhuzamos társadalmak alakulnak ki, ezt már Macron is elismerte. Ne csak a 444 -ről tájékozódj meg az atv-ből.
75: te meg ne a köztévéből tájékozódj, ami felturbózza a dolgokat. Én ismerek nyugaton élő embereket, nagyon jól megvannak ott, és nem lángol a város, ahol élnek.
Felteszem, ez inkább ott jön elő, ahol nagyon sok migráns van egy helyen.
A plakátolás felesleges volt, én nélküle is tudtam, hogy nem jó, ha engedjük a migránsokat.
Én is ismerek nyugaton élő embereket, van olyan, aki már ide költözött, a többi ismerősöm minimum azt mondja, hogy egyre rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!