Részben annak köszönhető a Fidesz magas népszerűsége
a falusiak körében, mert ott java részt köztelevíziót
néznek, Kossuth rádiót hallgatnak és megyei napilapot
olvasnak?
Őket meglehet venni 1 zsák krumplival, látszik, hogy Budapesten hatástalan ez a fegyver.
2021. febr. 7. 19:12
22/77 anonim válasza:
20: milyen rádiót hallgatnának, amikor országos csak fideszes van?
2021. febr. 7. 19:15
23/77 anonim válasza:
Senki nem akarja bántani a falusiakat, de ők könnyebben bedőlnek a migránsozós, sorosozós baromságoknak.
Nem az ő hibájuk, hogy a fidesz visszaél ezzel.
2021. febr. 7. 19:15
24/77 anonim válasza:
Nem. Zömében ott is az ATV -t nézik.
2021. febr. 7. 19:44
25/77 anonim válasza:
Szerintem kicsit másról szól a történet. Falun még mindig mindenki mindenkit ismer. Beszélgetnek az emberek akár az utcán akár a kocsmában. Néhány sör után a politika is előjöhet. A fideszes polgármester elmondja a frankót. Ha a fideszre szavaztok akkor van állami támogatás, ha nem akkor itt döglünk meg a világ végén. Se út se csatorna se orvosi rendelő. Az értelmesebb ért ebből. A többinek meg elég az, hogy ha nem a fideszre szavaz nincs közmunka. Lehet megélni a napsütésből és a friss levegőből.
Próbálj meg ellenzéki lenni egy ilyen közegben.
Ráadásul a fidesz milliárdokat tol az egyházakba. A papok falun a legjobb propaganda eszközei.
2021. febr. 7. 20:06
26/77 anonim válasza:
"A fideszes polgármester elmondja a frankót." Már nem azért de a falvakban általában független a polgármester. Nálunk is az Ilike a polgármesterasszony, nem tagja a fidesznek, nem is abigált soha melette.
2021. febr. 7. 20:24
27/77 mindentudó99 válasza:
Egyszer sorbaállnék már én is krumpliért csak látnám már hogy osztják. Az hogy itt leírjátok az rendben van de hol osztják? De tényleg! Pedig falun élek de ilyen nem volt. A polgármester meg független.
2021. febr. 7. 20:41
28/77 anonim válasza:
27
Lehet nálatok annyi a buta ember, hogy krumpli nélkül is leszavaz a saját nyomorát okozó parazitára.
2021. febr. 7. 20:43
29/77 anonim válasza:
A krumplis sztoriról nem sokat tudok, de ha jól tudom egy nyíltan antiszemita és egy fideszes jelölt közül kellett választani, én is a fideszest választottam volna. Egyébként nem hinném hogy annyira balfék a fideszes háttérstáb hogy felcímkézné a zsákokat a fideszes Koncz Zsófia nevével. Egyáltalán hogy indíthat a baloldal egy antiszemitát miközben pl Vágó István (DK) szüleit és nagyszüleit elhurcolták Auschwitzba???
2021. febr. 7. 20:43
30/77 anonim válasza:
29
A fidesz facebookján a mai napig kint van mennyiért árulták az olcsó krumplit a borsodi időközi választás előtt:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!