Mi lesz Magyarország további sorsa a következő 10 évben?
Amit én biztosan látok, hogy itt 10 meg 20 év múlva sem lesz sokkal jobb, de nem is hiszem, hogy annyival rosszabb lesz. 20 év múlva is ugyanaz a rothadó korrupt ország leszünk.
Nyugat viszont a 2000es években egy megvalósult utópiát láthattunk, ami szép lassan disztópiává változik. 10 -20 év múlva szerintem már nem lesz jobb, mint itt.
Aki ki akar menni pénzt keresni, most érdemes a vírushiszti lejárta után, amíg még lehet.
A folyamatosan csökkenő születés szám és kivándorlás okán. Továbbra is hatalmas lesz a munkaerő és szakemberhiány. Hosszabb távon recesszióra lehet számolni.
Az EŰ rendszer az emberhiány okán gyakorlatilag teljesen lefog épülni.
És ezen a hálapénz sem segít. (Ápoló vagyok.) Már eszközök sincsenek a napi betegellátás is a jelen szerint is probléma. Ahol én még vagyok ott az osztály személyzetének a 90%-a már nincs meg. Gondolod hogy 10 év múlva
több ezer ember fog jelentkezni EŰ szak személyzetnek ? Már most is a Lidl-be mennek polcot pakolni.
A piaci verseny megszűnik és a szolgáltatások/ árucikek ára pedig megnő.
"Csodálkozni fog rajtunk a világ."
Hát ja a húgom Hollandiában él. A barátai mondták hogy semmi gond egész Európa a magyarokon röhög.
Aki eddig nem lépett le, az majd ezután fog!
A munkahelyeken elvárás lesz az orosz meg a török nyelvismeret is az angol, német mellett.
25 éves korig mindenki tanköteles lesz, és 21 éves kortól lesznek majd nagykorúak.
Nyugdíjkorhatár 88 év lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!