Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Astrazeneca vakcina menynir...

Az Astrazeneca vakcina menynire biztonságos a Pfizerhez képest?

Figyelt kérdés
Ha egyébként Pfizerrel szeretnéd magad oltatni, de felajánlanák, hogy most megkaphatod az Astrazenecát, hogyan döntenél?
2021. febr. 7. 10:11
1 2
 11/12 anonim válasza:
86%

Megkaptam elsöként az Astra Zenecát a körzetemben. Éjszaka hidegrázás, 39 fok körüli láz. Háziorvossal egyeztetve Rubophent vettem be ami 1 órán belül levitte a lázat. Még 2 tablettát vettem be a beoltás utáni elsö napon, 36 óra után mintha elvágták volna a tüneteket, teljesen jól lettem! Amit tapasztaltam még: a testhöm 35.2-35.8 volt egy hétig utána, több hömérövel mérve is. Bár érzésre nem volt semmi jele. Aztán helyreállt.

Szerintem hatásos ez a vakcina, ami teheti adassa be magának! A láz a hatását mutatja, hogy beindítja az immunrendszert a védekezésre. Viszont a két oltás között is nagyob vigyázzatok magatokra, mert elvileg a második után alakul ki a teljes védettség.

Én azt olvastam ki, hogy embere függö, hogy 70-98%-ban hatásos. Szerintem ez amúgy a többi vakcinával is így van, csak nem reklámozzák. Ha belegondoltok egy sima influenza oltásnál is valakinél teljesen hat, más meg elkapja az influenzát utána. Ezeknél is biztos benne van ez is.

2021. febr. 26. 09:50
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

11-es, most írtam ki egy kérdést az AstraZeneca vakcinájáról:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..

2021. márc. 1. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!