Orbán miért akarja elérni, hogy még az oltásra regisztráltak se "oltakozzanak"?
„Magyarországon az oltás önkéntes és ingyenes. Tehát amikor valaki elmegy az oltópontra – akik regisztráltak, azokat oltjuk be – ott közlik vele, hogy milyen vakcinát tudnak neki adni. És ha nem kell, akkor nem fogadja el, hanem elmegy a sor végére, és ha van olyan vakcina, amilyet szeretne, majd ismét értesíteni fogjuk”
/Orbán V./
Én regisztráltam, és nem fogok azért egy napot el...ni, hogy valami 50 km-re lévő oltóponton közöljék velem, hogy valami orosz vagy kínai trutyit akarnak belém fecskendezni, amit természetesen nem kérek. Én dolgozom, nincs ilyen potyakörökre időm, főleg nem 3 nap.
Szerbeknél már regisztráció során kilehetett választani, hogy melyik vakcinával szeretné beoltatni magát valaki. Itt miért nem lehetett ezt megoldani?
Így is nagy az elutasítás és a bizalmatlanság az oltással kapcsolatban, és ezt képesek naponta növelni.
Elég furcsa lenne ez a megoldás, mivel az oltásokat ki kell olvasztani. Kiértesítenek 100 embert hogy van orosz vakcina lehet jönni. Bemegy mondjuk 30 a többi a füle botját sem mozdítja mert neki az nem kell. Mit fognak csinálni a kiolvasztott többi 70 adaggal ?
Nem tudom hogy mennyi lesz a valós arány az orosz vagy kínai vakcinánál de valami hasonlóra tippelek.
@14: hát az elsőt nagy nehezen végigszenvedtem...
Ha Orbán az ilyen idiótáktól akarja megmenteni a magyarokat, akkor teljesen igaza van. De inkább egész egyszerűen arról van szó, hogy amíg nem fogy el a Szijjártó által bevizsgált és engedélyezett anyag, addig a többihez nem fog hozzájutni az ember - a normális vakcina megmarad neki és a sleppnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!