Orbán miért akarja elérni, hogy még az oltásra regisztráltak se "oltakozzanak"?
„Magyarországon az oltás önkéntes és ingyenes. Tehát amikor valaki elmegy az oltópontra – akik regisztráltak, azokat oltjuk be – ott közlik vele, hogy milyen vakcinát tudnak neki adni. És ha nem kell, akkor nem fogadja el, hanem elmegy a sor végére, és ha van olyan vakcina, amilyet szeretne, majd ismét értesíteni fogjuk”
/Orbán V./
Én regisztráltam, és nem fogok azért egy napot el...ni, hogy valami 50 km-re lévő oltóponton közöljék velem, hogy valami orosz vagy kínai trutyit akarnak belém fecskendezni, amit természetesen nem kérek. Én dolgozom, nincs ilyen potyakörökre időm, főleg nem 3 nap.
Szerbeknél már regisztráció során kilehetett választani, hogy melyik vakcinával szeretné beoltatni magát valaki. Itt miért nem lehetett ezt megoldani?
Így is nagy az elutasítás és a bizalmatlanság az oltással kapcsolatban, és ezt képesek naponta növelni.
Jogos a kérdés!
Orbanisztánban nem a Fidesz van az emberekért, hanem az emberek a Fideszért.
10 év után gondolom ez mindenkinek világos.
Ez egyenes folyamodványa annak amit orbán a járvány kitörése után csinál. Meg kell nézni a nyilatkozatait. Mint egy törpe napóleon, vezénylő tábornoknak képzeli magát. Egy éve harcol, csatákat nyer támad bekerít, védekezik. De ez úgy látszik bejön a szavazóinak.
Most meg van sértődve hogy az emberek nem rohannak boldogan az oltópontokra a dr prof Szíjártó által jóváhagyott kínai vakcináért.
És fenyeget.
Vegyen már neki valaki egy terepasztalt kis katonákkal, nyunyóka és szlávik figurával és tüskés vírusgömböcskékkel aztán játssza ott a vezértábornokot.
Hadd döntsem már el ebben az illiberális jogállamban, hogy milyen szart adatok be magamnak.
Azért, mert megrendelte, és fél, hogy a nyakán marad.
Ez engem is felháborít. Nem fogom a kínai vakcinával beoltatni magam.
Remélem ebbe már belebukik. Szerintem a kínait senki nem fogja kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!