Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek!Egyetértetek a...

Fideszesek!Egyetértetek a kormány oltáspolitikájával?

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 6. 09:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

" MIT csinálnátok ebben a helyzetben??"

Pl. kiadnék egy értesítést, hogy milyen vakcina elérhető és nem húznám senkinek se az idejét azzal, hogy az oltópontról fordítsam haza, aztán a nyakamon maradjon (értsd: kidobom) 10-20-30-100 felhasználatlan vakcina. Tudom, hogy milyen szállítmány érkezik az országba, az elosztóközpontoknál is van lehetőség csekkolni, minden regisztráltnak tisztában vagyok a lakcímével és elérhetőségével, nemtovábbá az orvosi rendelő/kórház/önkormányzat stb. is kiadhatja a saját közleményét. Minden adott rá, hogy napokkal előtte értesítsük az érintetteket, de még akár arra is, hogy visszajelzést kérjünk tőlük.

2021. febr. 6. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem
2021. febr. 6. 21:40
 13/16 A kérdező kommentje:
11.-gyel értek egyet.
2021. febr. 9. 13:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelölés nélküli vakcinákat kell eljuttatni az orvosokhoz, így nem lenne válogatás. Azt kapsz, amit kapsz és kész.
2021. febr. 9. 13:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Jelölés nélkülit én nem adatnék be, max. akkor, ha -tárgyalás nélkül - rögtön ítélő bíróság által kiszabott, fellebbviteli lehetőség nélküli halálbüntetéssel sújtanák az orvost, aki beadta abban az esetben, ha én meghalok, és bebizonyosodik, hogy az injekció következményeként haltam meg. (A halálbüntetés pedig mint tudjuk, Uniós alapelvekbe ütközik, szóval sose lesz ilyen az EU-ban, amíg az fennáll.)
2021. febr. 9. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:
*uniós
2021. febr. 9. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!