Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek!Egyetértetek a...

Fideszesek!Egyetértetek a kormány oltáspolitikájával?

Figyelt kérdés
[link]
2021. febr. 6. 09:44
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
nem érdekel
23 szavazat
1 2
 1/16 Fsms ***** válasza:
79%
Segíts nekem hol érhető el. Titkolják, totál káosz.
2021. febr. 6. 09:45
 2/16 anonim ***** válasza:
35%

"Tehát amikor valaki elmegy az oltópontra – akik regisztráltak, azokat oltjuk be – ott közlik vele, hogy milyen vakcinát tudnak neki adni. És ha nem kell, akkor nem fogadja el, hanem elmegy a sor végére, és ha van olyan vakcina, amilyet szeretne, majd ismét értesíteni fogjuk."- ezt is mondta Orbán Viktor"

A Fidesz legtöbb megmozdulásától sugárban tudnák hányni, de ez kivételesen szerintem teljes mértékig korrekt.

2021. febr. 6. 09:46
 3/16 anonim ***** válasza:
19%
Nem kéne a betegeket ilyenekkel terhelni, kér vagy nem, ebből lehet választani.
2021. febr. 6. 09:49
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
Én már csak exfideszes vagyok, totál csőd az egész védekezés, többet nem szavazok rájuk!
2021. febr. 6. 09:56
 5/16 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
13%

Nem értem a problémát.

Tegyük fel, hogy Mo. csak az orosz vakcinából kap (mert jelenleg így néz ki a helyzet). Tehát CSAK ezzel tud oltani! Ami nincs, azzal nem lehet.

Ekkor két helyzet van:

a) Kötelező beadatni: nem akarom mondani mekkora felháborodás lenne.

b) Választhatsz, de ezzel nem leszel beoltva. De látom nektek ezzel is problémátok van.

AKKOR hadd kérdezzem már meg: MIT csinálnátok ebben a helyzetben?? Mi lenne a megfelelő c) megoldás?

2021. febr. 6. 10:01
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
A vad fideszesek mindennel egyetértenek, amit a Párt mond, a nem elvakultak meg kényszerből szavaznak csak rájuk, ők lehet nem értenek egyet vele.
2021. febr. 6. 10:11
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
5: nem így néz ki a helyzet. Jön kínai is, és most már az AstraZenecával együtt 3 nyugati is.
2021. febr. 6. 10:12
 8/16 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
26%
#7. Az, hogy érkezik ilyen-olyan vakcinából 100 ezer, azzal sajnos nem tudunk beoltani mindenkit. De még felajánlani sem mindenkinek.
2021. febr. 6. 10:14
 9/16 anonim ***** válasza:
26%
8: a gyártókapacitás felskálázása időbe telik, ezért egyre emelkedő adatokkal számolhatunk.
2021. febr. 6. 10:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek, legalábbis ezzel. De csak akkor ha teljesen totálisan önkéntes marad, mert egyébként meg nem izgat az egész.
2021. febr. 6. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!