Vajon mire fognak a legtöbben szavazni a nyitással kapcsolatos konzultáción? A többség ugye enyhíteni szeretne remélhetőleg?
Én még elolvasom a szokásos hülyének néző ,megvezetett kérdéseket mielőtt a kukába hajítom/ kiikszelem .
Nem kéne asszisztálni senkinek ezekhez a manipulácókhoz ,mivel nem kíváncsiak a véleményedre és csak hozzájárulsz annak a tévképzetnek a fenntartásához ,miszerint itt demokrácia van.
"Egyetért ön azzal, hogy a zsúfolt, ennél fokva fokozottan veszélyes helyiségek (mint pl. éttermek) korlátlanul megnyissanak?"
Ha hozzák az előző konzultációk stílusát, akkor ehhez hasonló fekete-fehér kérdésekre lehet számítani.
Valószínűleg ez is csak látszatkonzultáció lesz.
Így tök fölösleges vele foglalkozni.
Talán majd decemberben visszaküldöm.
Tekintettel vannak arra, hogy én nem tudok állást foglalni azokban, amiket kérdezni szoktak.
Évtizedek óta ugyanott lakom, nem volt se település, se utca átnevezés, se ház átszámozás; a szavazásokra mindig jön az értesítő, de konzultációs izé, sose. Ha jól emlékszem, neten is ki lehet tölteni, de lapítok; ha nem keresnek, én nem jelentkezem. Azt már fél évszázaddal ezelőtt megtapasztaltam a sorkatonáskodásnál, hogy nem kell feltűnősködni. Ha nem vesznek észre, nem kell menni a konyhára krumplit pucolni, nem kell "fókázni" (folyosót felmosni), vagy sátorlapban havat elhordani az alakulótérről.
Úgyhogy ha arra hivatkoznak, hogy én ezt, vagy azt jelöltem be, senki se higgye el!
1. Egyesek szerint enyhíteni kellene, mások szerint Soros Györgyöt szentté kell avatni? Ön mit gondol erről?
2. Egyesek vendéglátóiparból élnek, míg Soros György tőzsdézik? Ön szerint is Gyurcsány, EU, elmúltgyócév?
3. Soros? Gyurcsány? Elmúltnyócév?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!