A többség elengedte a vírus elleni védekezést?
Az látszik, hogy az intézkedéseket csak karhatalmi erővel lehet fenntartani.
Az emberek 70-80%-a még a maszkot sem hordaná, a kijárási tilalmat pedig végképp nem tartaná be, ha nem vegzálnák őket a katonák és rendőrök.
A fiatalok házibulikat rendeznek, rengeteg csoportban nyíltan lehet bejelentkezni különböző eseményekre.
A plázák tele vannak emberrel, senkit nem érdekel már a távolságtartás, és az egész vírushiszti.
A rettegésben tartott Heti Napló nézők 86%-a nem oltatná be magát. Nyájimmunitás nélkül pedig a vírus nem tűnik el.
Meddig akarja/tudja a kormány fenntartani a tilalmakat a többség egyértelmű támogatása nélkül?
Nem provokáció a kérdésem, csupán ezt veszem észre a társadalomban. Úgy látszik, hogy a többség elengedte a vírus kérdést, gondolom azért, mert a saját tapasztalatuk más, mint a rengeteg rémhír, ami ömlik feléjük.
Jól veszed észre kérdező.
Külföldön élek.
Itt sem érdekli már embereket ez az egész.Megmondom őszintén még a rendőrök sem mindig hordják rendesen maszkot, néha rajtuk sincs.
kit érdekel ez már.
kicsit túltolták a biciklit már mindenhol.
Ha megnézitek, de nem a kormányoldalakon, hatalmas tüntetések vannak mindenhol, főleg európában, de egyik nyilvános tv csatorna sem mutatja be az esti hiradóban, még a rtl sem.
kedvenvem mikor berlinben kinn voltam a tv-ben csak pár százas ember lézenget az alexanderplatzon című összejövetelen.
másfél órán keresztül olyan embertmeg hömpölygött át a téren, hogy kb egy millió volt, ahogy független tudósítók vagy elemző becsülték.
értitek????
A pár százas ember csak.
iszonyatosan ferdítenek a médiában és minden kormány is ezt csinálja, ha megnézitek már azokat is elviszik főleg magyarban aki ezt megmeri nyilvánosan kritizálni.
szép demokrácia nem?
Sokan tényleg csak a pénzbüntetést miatt tartják be a szabályokat.Kezdik felismerni, hogy hiába élnek bezárva és hordják a maszkot akkor is elkapták a betegséget.
Nagyon sok a beteg.Talán ezért érzik úgy, hogy mindegy.Olyanok is betegek akik rendszeresen hordták a maszkot.
Azt, hogy menyire van túl tolva, azoktól kellene megkérdezni, akik elkapták a vírust, és kórházba kerültek.
Tőlük kellene megkérdezni, hogy ott milyen körülmények között voltak - akár itthon, akár külföldön.
Azt megértem, hogy az embereknek kezd nagyon elege lenni a különböző korlátozásokból, de mindkét oldalon rendesen túl tolták a biciklit.
Vannak fölösleges korlátozások, és vannak, amelyek észszerűek lennének, de nincsenek betartva, betartatva.
A másik oldalon meg ott vannak a vírus szkeptikusok, vírus tagadók, sőt nyíltan lázítók, akik utcára csődítenék az embereket.
Most ugye azért háborognak, mert Szilveszterkor nem lehet tömegrendezvényeket tartani.
Rész igazságok vannak mindkét oldalon... az igazság a kórházakban van, ahol egyre nehezebben bírják a nyomást, orvosok, ápolók is megbetegednek, ami egy szint után már az ellátásra is veszélyessé válhat.
#8 én meg pont azt látom Győrben, hogy kb mindenki komolyan veszi ezt az érdekes rendeletet😃
Reggel 5-kor melóba menet az üres utcán is hordják sokan meg biciklizés közben én meg kb gyilkosnak érzem magam mert nem vagyok hajlandó maszkban lenni, úgy, hogy senki nincs a 20 méteres közelemben😃😃
"#8 én meg pont azt látom Győrben, hogy kb mindenki komolyan veszi ezt az érdekes rendeletet😃"
Max. a belvárosban ahol a rendőrök bírságolnak. Gyere marcalvárosba vagy adyárosba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!