Mi a celja Gyurcsany Ferencnek a youtube csatornajaval? Miert letezik?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 20:20
1/13 anonim válasza:
Azt hiszi trendi és fiatalos, közben meg egy vén bohóc, akin a táborában is csak nevettek a fiatalok, mert ott is csak becsicskította az asszony és anyós. 😏
2/13 anonim válasza:
Hát több értelme van, mint a Báyer Zsóti & Bencsik András mocskolódó duónak.
3/13 anonim válasza:
1
a pesti tvvel ellentetben ez pár fiatalt azért megszólít. Nem a legtöbbet de jóval többeket erdekel mint a pesti
4/13 anonim válasza:
Mondjuk tény Ferinek még mindig nem megy olyan jól egy egy fiatal megszólítása, mint Rogán Antinak :D Lehet mert ő nem oszt 1.6 milliárdos hiteleket földre a fiataloknak?
7/13 anonim válasza:
Miért, tán tilos neki youtube csatornát csinálni? Az legalább nem közpénzből van.
A pesti TV-nek meg a többi hitványságnak közpénzből mi értelme van?
9/13 anonim válasza:
#7 na az még egy igénytelenség. Multkor láttam youtube-n a Politikai Hobbista c. műsort. Pár részt megnéztem, csak, hogy kapjak egy képet róla. Full igénytelenség az egész, a koncepció is teljesen rossz. Ott ül a műsorvezető egy hatalmas székben elterpeszkedve, a másik oldalon 3 csávó egy asztalnál (miért?), középen a vendégkanapén egy csaj, aki tulajdonképpen csak biodíszletként funkcionál, semmi szerepe nincs, néha beleszól egy szót, meg egyszer kétszer egy pillanatra megmutatják. Mindenkinek a fején fejhallgató van (teljesen értelmetlenül sztem), érdemi párbeszéd szinte semmi, csak a bohóckodás, és óvodás szintű gúnyolódás ellenzéki politikusokon. Azt hiszik ezzel meg tudnak nyerni báekit is, valójában viszont csak erősítik azt az álláspontot, hogy a jobboldalon szinte nincs is normális értelmiségi.
10/13 anonim válasza:
Mert a privatizált milliárdjai nem közpénzből vannak, te szerencsétlen hetes? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!