A legsötétebb Kádári diktatúrát éljük így 2021-ben?
Figyelt kérdés
Az együttes koncertjét kicenzúrázták, amelyik része nem tetszett a kormánynak, a vendégszereplő színészt pedig a lakása alatt verték meg ismeretlen bőrfejűek. A Fidesz vissza hozta nekünk a cenzúrát és az ávó-t?
2021. febr. 4. 14:54
11/16 anonim válasza:
a diktatúra szerintem sem jó szó erre.
mert konkrét terror nincs.
ami megy arra inkább a maffia kormányzás a találó szó.
kirabolni,meglopni a honfitársainkat.
csókosokat ültetni minden olyan pozícióba,ahonnan pénz remélhető.
diktatúrában meg hit van.
itt meg pénzért vehetsz akár pozitív bírói döntést is,vagy akármit.
12/16 anonim válasza:
Te lehet, nekem klassz az életem.
13/16 anonim válasza:
Egy kis történelem ismeret nem ártana!
14/16 anonim válasza:
Véres diktatúra még nincs de amit ezek csinálnak az már felér egy hazaárulással. Az embereket semmibe sem veszik mindenhova fidesznyikeket ültetnek, a fidesznyikek mindent megtehetnek, mindent megkaphatnak dőzsölnek a kisembernek meg csak a robot marad.
15/16 anonim válasza:
#14 Aha. Gyógyszeredet vedd be, mert hallucinálsz nélküle!
16/16 anonim válasza:
17:43! Ennyi érvetek van? :))))) szánalmasak vagytok. azorbán leoltva tart benneteket, zombik vagytok azorbán állatkertjében:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!