Akik folyamatosan hangoztatják, hogy Orbán szétlopja az országot, az tudnaa nekem forrást linkelni, hogy mit lopott szét?
Figyelt kérdés
Őszintén érdekelne, mert ezek csak szavak, és bárkit kérdezek, utána nagy a csend.2021. febr. 4. 14:06
11/45 meszike91 válasza:
" A vicces az, hogy korrupciót meg túlárazást, lopást kiabálnak mindenhol, csak mert nem az ő elftársaik jutottak az üzlethez"
Az neked elképzelhetetlen hogy vannak olyan állampolgárok akik nem támogatják az állam szétlopását, akik csak egyszerűen azt akarják hogy az állami vagyon legyen biztonságban?
12/45 anonim válasza:
Most közel 500 milliárdnál jár, legalábbis minimum.
14/45 anonim válasza:
#10 És ismét csak mondod a semmit. Konkrétum nincs a lopásra, csak a személyeskedés meg mocskolódás.
Pedig már sokszor mondtuk, hogy ha ezt kezded el, az tökéletes beismerése annak hogy vesztettél, nem is tudsz semmi értelmeset válaszolni.
15/45 anonim válasza:
Már a szemedet is kilopta, ezért nem látod, nem veszed észre. Tulajdonképpen ezzel kezte, ehhez se forrás, se link nem kell. Egy vak embert látásra bírni embert próbáló.
17/45 anonim válasza:
#15 Azért megpróbálhatnád. Ha MINDENT elloptak, akkor egy párat nem okozhat gondot felsorolni.
18/45 anonim válasza:
Csak csendben megemlítem hogy magánnyugdíj pénztárak...
19/45 anonim válasza:
14, 17!
Gyanús vagy te nekem. Na ki vele, hány milliárdocska lapul otthon a szalmazsákodba!
(Olyan kötegekre gondolok, amelyik elvesztette a "közpénz jellegét".)
20/45 anonim válasza:
#18 A magánynugdíj pénztárakba betett járuléka mindenkinek ott van a nyugdíjrendszerben, meg fogja érte kapni 100%-ban a nyugdíját majd amikor nyugdíjba megy. Nem lett ellopva semmi, mert akinek volt az infláció felett egy forint haszna is azt megkapta készpénzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!