Szerintetek idje lenne nyitni ?
Figyelt kérdés
Ha rajtatok múlna nyitnátok szépen lassan az országot ?2021. febr. 4. 12:17
11/19 anonim válasza:
#7 nem ők a biztos szavazóik, hanem a fanatikus nyugdíjasok, és a rendpárti boomerek. Ők meg annak tapsolnak, ha van egy erős kezű vezető, aki megvédi az országot, és biztonságot ad nekik. Na ők azok jórészt, akik osztják az észt, hogy mennyeneldóóógozniakicsődbemegy, bezzegaháborúbaniskibírták, kussoljéstűrjelmindent. Na pont az ilyen emberekre épít királyunk...
12/19 anonim válasza:
Mi az, hogy szépen lassan? Ki kéne nyitni mindent, aki fél, az meg nem megy továbbra sem.
13/19 anonim válasza:
Már van vakcina, aki akar, az mehet oltatni.
Ideje nyitni, mert bármit zártak be, semmi sem állította meg a vírust. Tök fölöslegesen küldték padlóra a gazdaságot is.
14/19 anonim válasza:
Ami szükséges az nyitva van most is.
15/19 anonim válasza:
14-es! A gyógyszertárra gondolsz? Az nyitva van, csak akkor miért vártad meg, hogy elfogyjon a gyógyszered?
16/19 anonim válasza:
Nem gondoltam volna, hogy ennyi PATKÁNY hemzseg itt, akik nem értik a világjárványt, de mellette nagy pofával ideszarnak az asztalra, mert ők a asaját életüket fontosabbnak tartják, mint más emberek halálát.
17/19 A kérdező kommentje:
De ebben rengeteg ember megy tönkre és egész iparágakat vág haza.
2021. febr. 4. 15:36
18/19 anonim válasza:
16-os! Az a baj, hogy mi értjük, sajnos te nem érted, azért vagy bekakilva.
Nem tartom az életemet fontosabbnak másénál. Az intézkedésekkel van bajom, nincs értelmük, csak tönkretesznek egy csomó embert.
19/19 anonim válasza:
Ideje lenne! Persze! Be se mellett volna zárni, ha az a szempont, hogy "mihez füllik a fogunk" meg "mitől érezzük magunkat konfortosnak."
- Nekem mindegy. Én HO-ban dolgozom, de nem mindenki....és ha nyitunk, megint csomó beteg lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!