Judit Sargentini asszony kért már egyáltalán bocsánatot orbán Viktor igaz Urunktól az alaptalan vádjaiért cserébe?
Figyelt kérdés
Objektivitásom és függetlenségem mellett állítom, hogy ez erkölcsi kötelessége azután, hogy a vádjai alaptalannak bizonyultak.
2021. febr. 4. 00:30
21/22 anonim válasza:
Miért is felelne meg? A jóisten őrizzen meg attól, hogy ezek együtt kormányra kerüljenek. 4 év csak arról szólna, hogy egymást ölik a nagy összefogásban, az ország le lenne szarva. Soha semmi jó nem sül ki ezekből a nagy összefogásokból.
22/22 anonim válasza:
"Utolsó, nekem egy összefogás tökéletesen megfelel. Miért kéne konkrét pártot mondanom? A Fideszes már meg is akarja mondani, hogy én kik közül válogathatok? Kár, hogy nem csak Fidesz van ugye?"
Te most mi a francról beszélsz?
Én azt kérdeztem, te személyesen melyik pártot látnád szívesen a Fidesz helyett?
Ne fideszesezzél hanem válaszolj a kérdésre. Ez egy névtelen oldal. Erre való?
Kérdezek valamit erre nekiáll fideszezni. Az qv@ anyámat tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!