Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Judit Sargentini asszony kért...

Judit Sargentini asszony kért már egyáltalán bocsánatot orbán Viktor igaz Urunktól az alaptalan vádjaiért cserébe?

Figyelt kérdés

Objektivitásom és függetlenségem mellett állítom, hogy ez erkölcsi kötelessége azután, hogy a vádjai alaptalannak bizonyultak.

[link]

2021. febr. 4. 00:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Miért is felelne meg? A jóisten őrizzen meg attól, hogy ezek együtt kormányra kerüljenek. 4 év csak arról szólna, hogy egymást ölik a nagy összefogásban, az ország le lenne szarva. Soha semmi jó nem sül ki ezekből a nagy összefogásokból.
2021. febr. 12. 07:52
 22/22 anonim ***** válasza:

"Utolsó, nekem egy összefogás tökéletesen megfelel. Miért kéne konkrét pártot mondanom? A Fideszes már meg is akarja mondani, hogy én kik közül válogathatok? Kár, hogy nem csak Fidesz van ugye?"

Te most mi a francról beszélsz?

Én azt kérdeztem, te személyesen melyik pártot látnád szívesen a Fidesz helyett?

Ne fideszesezzél hanem válaszolj a kérdésre. Ez egy névtelen oldal. Erre való?

Kérdezek valamit erre nekiáll fideszezni. Az qv@ anyámat tényleg.

2021. febr. 12. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!