Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Judit Sargentini asszony kért...

Judit Sargentini asszony kért már egyáltalán bocsánatot orbán Viktor igaz Urunktól az alaptalan vádjaiért cserébe?

Figyelt kérdés

Objektivitásom és függetlenségem mellett állítom, hogy ez erkölcsi kötelessége azután, hogy a vádjai alaptalannak bizonyultak.

[link]

2021. febr. 4. 00:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Azért nem volt az ennyire egyértelmű.
2021. febr. 4. 10:01
 12/22 anonim ***** válasza:

"Azért nem volt az ennyire egyértelmű."

Az, hogy sz"rul jöttünk ki belőle, még nem teszi bonyolulttá. Nem mellesleg a Sargentini jelentést egy Tavares jelentés előzte meg, szóval nem derültékből villámcsapás történt ez.

2021. febr. 4. 10:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
És hol vannak már ezek a "nagyszerű" emberek! Milyen eredményt értek el a jelentésükkel? Megkapták érte a járandóságukat busásan. Ehhez is kell némi gerinc.
2021. febr. 4. 10:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanmáá...ahogy a neve is mutatja Szar- gentini. Jelentéktelen jelentésirogató bérenc.
2021. febr. 4. 10:49
 15/22 A kérdező kommentje:

"Végre egy objektív és független troll... Se esze, se humora nincs, de legalább független. :)"

Átküldhetem neked a januári matekvizsgámat megláthatjuk, hogy kinek is van több esze, okos barátom!

2021. febr. 4. 12:49
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem rég elfelejtette mindenki.
2021. febr. 4. 13:15
 17/22 anonim ***** válasza:
És mit ért az a némber a vádjaival, azonkivül, hogy feleslegesen rossz színben tüntette fel a magyarokat?
2021. febr. 4. 23:51
 18/22 Alex Fly ***** válasza:
@17: a magyarokat nem a jelentés tüntette fel rossz színben, hanem hogy eltűrjük, hogy már több mint 10 éve ez a rezsim ül a nyakunkon.
2021. febr. 5. 06:20
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ki üljön inkább helyette? Konkrét pártot mondj!
2021. febr. 10. 08:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem egy összefogás tökéletesen megfelel. Miért kéne konkrét pártot mondanom? A Fideszes már meg is akarja mondani, hogy én kik közül válogathatok? Kár, hogy nem csak Fidesz van ugye?
2021. febr. 11. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!