Judit Sargentini asszony kért már egyáltalán bocsánatot orbán Viktor igaz Urunktól az alaptalan vádjaiért cserébe?
Figyelt kérdés
Objektivitásom és függetlenségem mellett állítom, hogy ez erkölcsi kötelessége azután, hogy a vádjai alaptalannak bizonyultak.
2021. febr. 4. 00:30
11/22 anonim válasza:
Azért nem volt az ennyire egyértelmű.
12/22 anonim válasza:
"Azért nem volt az ennyire egyértelmű."
Az, hogy sz"rul jöttünk ki belőle, még nem teszi bonyolulttá. Nem mellesleg a Sargentini jelentést egy Tavares jelentés előzte meg, szóval nem derültékből villámcsapás történt ez.
13/22 anonim válasza:
És hol vannak már ezek a "nagyszerű" emberek! Milyen eredményt értek el a jelentésükkel? Megkapták érte a járandóságukat busásan. Ehhez is kell némi gerinc.
14/22 anonim válasza:
Ugyanmáá...ahogy a neve is mutatja Szar- gentini. Jelentéktelen jelentésirogató bérenc.
15/22 A kérdező kommentje:
"Végre egy objektív és független troll... Se esze, se humora nincs, de legalább független. :)"
Átküldhetem neked a januári matekvizsgámat megláthatjuk, hogy kinek is van több esze, okos barátom!
2021. febr. 4. 12:49
16/22 anonim válasza:
Szerintem rég elfelejtette mindenki.
17/22 anonim válasza:
És mit ért az a némber a vádjaival, azonkivül, hogy feleslegesen rossz színben tüntette fel a magyarokat?
18/22 Alex Fly válasza:
@17: a magyarokat nem a jelentés tüntette fel rossz színben, hanem hogy eltűrjük, hogy már több mint 10 éve ez a rezsim ül a nyakunkon.
19/22 anonim válasza:
Ki üljön inkább helyette? Konkrét pártot mondj!
20/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, nekem egy összefogás tökéletesen megfelel. Miért kéne konkrét pártot mondanom? A Fideszes már meg is akarja mondani, hogy én kik közül válogathatok? Kár, hogy nem csak Fidesz van ugye?
2021. febr. 11. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!