Más is irigykedik azokra, akik egy jóléti, toleránsabb, demokratikusabb és kevésbé korrupt országba születtek és nem Magyarországra?
Figyelt kérdés
Annyival jobb lehet például Svédországban, Hollandiában, Svájcban, Írországban, és nem itt orbániában, ahol a tolvaj ner ural mindent.2021. febr. 3. 19:06
1/11 anonim válasza:
Engem nem zavarna a kleptomán rendszer, ha Svájc szintjén lennénk.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem lehet, mert a csúti dögvész miatt a fizetés jelentős részét le kell adózni.
2021. febr. 3. 19:16
4/11 anonim válasza:
Drágaságom! Svájc kivételével az EU-n belüli szabad munkaerő áramlás jegyében bárhol vállalhatsz munkát. Menj pl. Malmőbe, ahol majd a külvárosi lakhelyeden kiváló kapcsolatot alakíthatsz ki a szomszédaiddal: Ahmeddel, Abdullahhal, Mustafával és Ibrahimmel... :)
5/11 anonim válasza:
A jólét relatív, nem csak anyagi értelemben van. Vmilyen szempontból a világ legtöbb országa ilyen, körbe lehet nézni, Párizstól, Londontól Berlinen és Koppenhágán át Bécsig mindenhol legigázni próbálja az ottani Kormány a sok tízezres (Berlinben millió fős), covidellenes megmozdulásokat, tüntetéseket.
Rendőrállam van szinte mindehol, mint eddig is. Hol a kivétel? Aki tudja, szóljon.
6/11 A kérdező kommentje:
Itt is vannak kiváló szomszédok, Lakatos Rikárdó és a 8 tagú késescigány pereputty
2021. febr. 3. 19:25
7/11 anonim válasza:
ma 19:25
De ne itt sírjál, menjél ki külföldre, csináld meg a szerencséd. :) Nézd meg milyen jó is ezekben az országokban élni.
Amúgy nem vicces, hogy toleranciáról álmodozol de közben meg cigányozol?
8/11 anonim válasza:
Láttam én is a korrupciós listát. Van, aki komolyan vette?
9/11 anonim válasza:
Kedves előző, az a sanda gyanúm, hogy a statisztikák zöme, és a korrupciós listák is korrumpálva vannak... Lassan már a hamisítás is hamisítva van a nagyvilágban.
10/11 anonim válasza:
Régen én is sajnáltam, hogy nem németnek születtem, mert nagyon németes vonásaim vannak, azonosulni tudtam velük mindenben. Most, hogy rengeteg honfitárs, barát, ismerős kint van, illetve visszamenekül, arra jutottam, hogy jó hogy ideszülettem, és fiatalon itt van előttem az élet Kelet-Európában, mert sok szempontból mostmár Kelet-Európa jobb hely, és csak jobb lesz a jövőben. Voltam kint külföldön rengeteget, utaztam, ismerek külföldieket, ennek jegyében írom, amit írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!