Már megint miért mi, magyarok vagyunk a puh@pöcsűek?
Figyelt kérdés
A lengyelek és az osztrákok is nyomas alá tudták már helyezni az államot, nyitnak is az üzletek. Mi, birka magyarok szokás szerint tűrjük és tűrjük. Mikor lesz végre vér a p*csünkben kiállni magunkért?2021. febr. 3. 01:12
11/25 anonim válasza:
Sajnos birka nép vagyunk, velünk bármit meg lehet tenni.
12/25 anonim válasza:
Inkább valami olyasmi lehet, hogy mi mindig a múltban élünk...kesergünk 56 miatt, Trianon miatt, a vértanúk miatt, de itt a jelenben leszarjuk ha a gyerekeinket a diákokat megb@sszák (szfe, SZTE), ha ha szétszedik kedvükre az életterünket pl Városliget, olyankor nem hsztizünk, a lényeg hogy "én" most megúsztam.
14/25 anonim válasza:
A sok birka csak bégetni tud beee beee-oltatom magam!
16/25 A kérdező kommentje:
10-es. Pontosan. Ha az én tulajdon hazám, nemzetem kormánya veszi el alapból ellehetetlenithetetlen ekberi jogomat, és ha nem tetszik húzhatok el? Ez a nagy patrióta Fidesz állaspontja? Vedjük a magyarságot, harcoljunk az EU ellen, kajuk el a Sorost, legyünk büszkék a magyarokra egész addig, míg egy veleményen vannak velünk, nem? Igen, én húzzak el innen, ne ők takarodjanak! Jó hozzáállás! :-D
2021. febr. 3. 12:35
17/25 A kérdező kommentje:
15-ös tennék én, de ha kinyitom a tönkrement boltom előbb megbüntetnek embertelen mennyiségű pénzre, majd bezáratnak. Orwelli mértékű a helyzet. Jövőre tiltsuk be az autókat, hiszen autóbalesetben jóval többen halnak meg, mint ebben a járványkában. Sőt, velük együtt zárjunk be mindent! (De a kaszinókat is)
2021. febr. 3. 12:37
18/25 anonim válasza:
Akkor te is puha.pöcs vagy nem kérdező? Te se teszel semmit. Ha tenni kéne, akkor tennél. Akkor miért szidod a magyar népet ha te is ugyanolyan vagy, miat a többi aki nem tesz semmit?
19/25 anonim válasza:
A svédek se élnek szabadon kedves 5-ös, csak a korlátozások többsége ajánlás, de a svédek vannak olyan szabálykövető nép, hogy be is tartják. Illetve náluk tavasz óta jelen van az 50 fős rendezvénylimit, egyszer sem oldották fel, és ott nem volt nyáron nagy kiruccanás sem, meg ereszdelahajam.
20/25 anonim válasza:
#19 azt tudod hogy Svédország népességének 15-20% Afrikai és közelkeleti muszlim? Ők aztán nagyon szabalykövetőek lehetnek 'D
Te valószínűleg az egész hisztéria előtt is így éltél,nem mentél sehova,nem volt pénzed,barátaid, és most kilépés magadat hogy más érezze jól magát. Szánalmas vagy nagyon.
Várom a "majd ha a te hozzátartozód kerül lélegeztetőre" dumát xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!