Azért 1.7 milliardos banki hitelnél nagyon durván utána néznek a dolgoknak. Nem igazán lehetne így pénzt mosni. Sőt szerintem. Ha Te magán emberként nem Fideszeskent tennéd ezt meg nemzetbiztonság is átvilágítana. :). Náluk szerintem semmi vizsgálat nem volt
2021. febr. 3. 01:47
22/31 anonim válasza:
Miért turkálsz mások zseebében? Ő sokra vitte, tehetséges vállalkozó, ti pedig gyártjátok a közpénzes konteóitokat, agyrém.
2021. febr. 3. 02:01
23/31 anonim válasza:
Miért turkálsz mások zseebében? Ő sokra vitte, tehetséges vállalkozó, ti pedig gyártjátok a közpénzes konteóitokat. Agyrém.
2021. febr. 3. 02:02
24/31 anonim válasza:
Tóni most nősült, átmenet sugar daddybe mint anno Vajna úr,szóval kell egy kis tőke a friss házasoknak.
2021. febr. 3. 02:42
25/31 anonim válasza:
Vannak néha furcsa dolgok. Pl: a Borkai botrányban EU-s pályázatot nyertek a leányzók. Meg külföldi lapok is elhozták, hogy az állampolgáraik befizetése, remélik, hogy nem erre megy. De most ne ítélkezzünk, bízzunk
benne, hogy becsületes munka és tudás áll a tranzakció mögött. Akinek meg ez nem feltétlenül tűnik tisztának jövőre választáson elmondhatja a véleményét.
2021. febr. 3. 05:55
26/31 anonim válasza:
semmit
2021. febr. 3. 11:23
27/31 anonim válasza:
De érdekes dolog ez... Ha Gyurcsány lop, akkor tolvaj hazaáruló bűnöző.
Ha Mészáros/Tiborcz/Rogán stb. lop (jóval többet mind Gyurcsány, mellesleg), akkor meg tisztességes vállalkozó, mit turkálunk a zsebében.
Értem. Még szerencse hogy a kettős mérce nem fáj, különben az összes fideszes rég szörnyet halt volna.
Legalább megvan rá a magyarázat miért lett hirtelen duplája a tranzakciós adó a Budapest banknál, és miért kell kettő(!) darab utalás után 651 Ft-ot fizetnem...
2021. febr. 12. 14:38
30/31 anonim válasza:
#29 Látom nem zavar az az "apróság" hogy kiderült, nincs is semmiféle vásárlás, nem is kapott Rogán felesége meg a családja hitelt a Budapest Banktól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!