A kormány miért az oltást propagálja a testmozgás és az immunrendszer erősítése helyett?
Figyelt kérdés
2021. febr. 2. 21:29
1/23 anonim válasza:
Mert most az oltásban van a pénz. És ezzel manipulálhatóbb a társadalom a félelemkeltés miatt, mint pl a testmozgással :D
2/23 LazyJones válasza:
Tudod, a helZet az, hogy...
...Meg sem éri ilyen kérdésre érdemben válaszolni...
3/23 anonim válasza:
A 60 éves rákos embert elküldenéd kocogni oltás helyett?
6/23 anonim válasza:
én korlátozás óta híztam 12 kilót, mert korábban esténként futottam.
most nem tudok.
de az emberek többsége inkább bevesz egy marék bogyót a koleszterinre, szívre, vérnyomásra stb, ahelyett hogy fölemelné a zsíros valagát...
7/23 anonim válasza:
Az ugye megvan hogy a vakcina is erősíti az immunrendszered
8/23 anonim válasza:
Mert a csőcselék kimegy tüntetni, törni-zúzni, ha bevezetik a csipszadót, mert ők inkább zabálni akarnak.
9/23 anonim válasza:
Nem tudom melyik az a barom aki lepontozgat mindenkit, de csak a taps jár neked👋🏻
10/23 anonim válasza:
Ha már iderendeltek egy akkora adagot cink lenne ha rajtuk amrad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!