Miért mondjátok azt, hogy a kormány nem támogatja a vendéglátósokat?
Ott a bértámogatás és az adómentesség is. Reggel volt itt egy kérdés, és senki sem méltóztatott rá válaszolni. Azóta megjelent az is, hogy előre fogják utalni, az utólagos kifizetés helyett.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__109..
ezek mellett elvitelre lehetne rendelni, illetve házhoz szállítással, amíg elmúlik ez a szörnyű időszak. Ezt összevetve, többet mit tudna tenni a kormány szerintetek?
bértámogatás, adómentesség, házhozszállítás, elviteles rendelés, menü készítés.
Ezen kívül még mit lehetne adni a vendéglátósoknak? Szerintem a turizmusnak sokkal rosszabb, de ők nem nyavalyognak ennyit
Hát ez az..mert eddig utólag utalták.már leírtam egy kommentben tehát volt több kérdés korábban is, nem értem miért kell kétnaponta feltenni.szóval ha nincs jövedelem akkor miből fizessen a munkáltató?a tartalékát már rég felélte tavaly.
"hogy előre fogják utalni"- még te is jövő időben fogalmazol,nem tudom feltűnt-e..
Mint látható van miből ígérni.az EU önti a pénzt folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!