A Kormánynak miért nem esik le, hogyha nem támogatja a vendéglátósokat és nem is nyithatnak ki akkor csődbe mennek?
Figyelt kérdés
Ha csak részleges a támogatás de 0 a bevétel akkor elfogy a pénz és csődbe mennek.2021. febr. 2. 16:22
1/18 anonim válasza:
Tudják ok ezt jól, pontosan ez a cél.
3/18 A kérdező kommentje:
"Tudják ok ezt jól, pontosan ez a cél."
De az nekik miért jó hogy több százezer ember nem rájuk szavaz? Vagy ők így is úgy is rájuk szavaznak 2022-ben?
Meg a gazdaságnak sem jó, az meg senkinek sem jó ha nem megy a gazdaság.
2021. febr. 2. 16:28
4/18 anonim válasza:
A Fideszközeli emberek így felvásárolhatják a csődbe ment helyeket
5/18 anonim válasza:
A legtöbb vendéglátó pesti, meg megyeszékhelyhez köthető. Nagy valószínűséggel ők eddig is ellenzéki szavazók voltak. Csődbe mennek, a haverok meg jönnek és felvásárolják néhány forintért a teljes szektort.
6/18 anonim válasza:
Az nem több százezer ember csak pár ezer akik nem tudnak működni. :) Ez elenyésző szavazat. Az ingyen diplomával visszahozták ezt. :)
7/18 Alex Fly válasza:
@1: ha nem is ez a cél, inkább csak magasról tesznek rá...
8/18 anonim válasza:
4-es
Nem csak a fityisz fogja ezt csinálni, hanem sajnos az egész világon ez megy most...
A kedvenc kocsmám is rég csődöt jelentett... 😥
9/18 anonim válasza:
A vírus járványra hivatkozva, azért hozták létre korlátozásokat, hogy csődbe vigyék a nem fideszes szállások/vendéglátosokat/szórakozó helyeket. Amikor csődben mennek, aztán fidesz olcson felvásárolja őket.
10/18 anonim válasza:
ott a bértámogatás és adómentesség. Én tettem fel ezzel kapcsolatban pont most egy kérdést. Amit abban linkeltem, azt viszont nem én tettem fel, de onnan az infó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!