Szerintetek lesz e változás és jó ötletnek tartjátok e. Ha igen mit tennétek másképp és meddig lennétek képesek elmenni mi az amit meg mernétek csinálni a köz tereken. Illetve ha ezt a kérdést olvassa olyan aki volt tüntetni akkor az lenne a kérdésem hogy lesz e még újjabb tüntetés és milyen módszereket vesztek be.
Már megmondtam, a tüntetés az amikor el is tüntetsz valamit, nem amikor kimész mint egy céltalan bóbickoló és nyomod az aszfaltot.
Lepontozó bajnokainknak üzenem, én már bontattam el épülő 4 emeletes házat mellőlünk. Nem kérdeztek meg róla, hogy zavar-e hogy ott lesz egy ház. Zavart.
Elég egyszerű dolog egy ilyet meglépni és nagy hatással tud lenni az országra, egy politikusnak nevelési célzattal kiváló.
2021. febr. 1. 22:33
12/22 anonim válasza:
Van minden megyében pártház, Fidesz képviselet, megyeház ott kell ostromolni mindenkinek a saját parlamenti képviselőjét. Lehet időpontot kérni először szép szóval. Aztán jöhet a lejáratás, majd összefogással a tüntetések, erőszak.
Orbán nem tud tenni semmit, ha ezek a parlamenti képviselők leszavazzák. A képviselők le vannak fizetve, a WHO által. Ahhoz, hogy egy törvény megszülessen, kell a parlamenti képviselők szavazata is. Tehát nem csak Orbán Viktor hibája, ez a helyzet.
2021. febr. 2. 04:13
13/22 Gyaszvertemeg válasza:
Én szerintem lemaradtam valamiről. Miért fizette volna le a WHO Orbánt?
2021. febr. 2. 06:02
14/22 anonim válasza:
Ha elégedetlenek a szavazók a parlamenti képviselőjükkel, hogyan lehet leváltani, új szavazást hirdettetni? Itt például a koronavírus intézkedésekkel kapcsolatban? Csak ha meghal?
2021. febr. 2. 06:57
15/22 anonim válasza:
Nem feltétlenül Orbán van lefizetve, hanem a képviselői. Mert ez a járványcirkusz nem véletlen. Az oltóanyagot előbb kifejlesztették, mint a vírust. És a járványt is az intézkedésekkel tartják életben indokolatlanul az oltást reklámozva. Tehát látható, hogy az oltás reklámja a járvány és ezért fizette le a WHO a képviselőket, akik ezért hátat fordítottak a szavazóiknak.
2021. febr. 2. 07:24
16/22 anonim válasza:
15
miért hazudsz ?
2021. febr. 2. 08:34
17/22 anonim válasza:
Esküszöm kéne valami tüntetés tanfolyam. Magyarorszagon az emberek nagyon szarul tüntetnek xd
2021. febr. 2. 09:18
18/22 anonim válasza:
Ezek oda is lusták lennének elmenni.
2021. febr. 2. 17:53
19/22 anonim válasza:
A parlamenti képviselőkön múlik minden, ők választják meg a miniszterelnököt, köztársasági elnököt, ők terjesztik elő és szavazzák meg a törvényeket.
Orbán Viktor például hiába ellenzi a járvány intézkedéseket, a képviselők akár le is válthatják.
Vagy a köztársasági elnököt lehet megszorongatni, hogy írjon ki idő előtti választásokat.
Az nem állapot, hogy hátat fordítanak az embereknek. Az életükre törnek zombi orvosokkal, ápolókkal. Hülyítik a médiával és nem képviselik az érdekeit. Nem ezért fizetjük az adót.
2021. febr. 2. 19:12
20/22 anonim válasza:
A szülők àltal eltartott gazdag gyerekek szerint nem érthető. A prolik meg kussoljanak..... Nos, 1 éve nincsen rendes munkàm. Viszont van egy fiam. Felnevelni, tisztességesen, de sajnos nem tojom a pénzt. A gyakran fenyeget. Vidéki vagyok, 2 diplomàval... Semmi munka. Hàzaknàl takarítok.Olyan helyen vagyok beugró, ahol most fóliàzzàk a retket, salàtàt, paradicsomot. Semmi szégyen nincs bennem. De van aki, tényleg nem tud sehova menni. Az haljon éhen?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!